Overvecht in Beeld: verhalen van bewoners en ondernemers gezocht

Serie interviews in Overvecht op film

Er gebeuren heel veel mooie dingen in Overvecht. Om dit zichtbaarder te maken gaan de camjo’s Leo Stroeven, Carilijne Pieters, Jeremy Flohr, Verina Agasi en Elsemiek Homminga de wijk in om filmpjes te maken. Ze hebben allemaal een gemene deler: verhalen vertellen met mooi beeld.

Wil jij jouw verhaal delen? 

Met een camera en statief onder de arm worden buurtbewoners en ondernemers, die zich met hart en ziel inzetten voor de wijk Overvecht, ge├»nterviewd en gefilmd. Zet jij je ook in voor de wijk en wil je dit delen? Of ken je iemand uit de buurt met een inspirerend verhaal? Stuur dan een berichtje naar Wijkbureau Overvecht via overvecht@utrecht.nl!

Je verhaal zal een mooie plek krijgen op de website en sociale media van Dreefnieuws / Echt Overvecht. 

Foto: De Oppasmoeders, door Amina Haitoute. In Dreefnieuws vertelden zij over hun mooie stichting. Als professionele oppassers zorgen zij ervoor dat moeders in Overvecht ongehinderd cursussen kunnen volgen (zie artikel uit Dreefnieuws Herfst 2019) .