Werk in Overvecht

In Overvecht zijn en ontstaan er veel initiatieven waarbij talent zich kan ontwikkelen, waarmee je je kansen op een baan kunt vergroten, ondernemerschap wordt gestimuleerd en werkgelegenheid wordt gecreƫerd.

Werk zoeken

Op zoek naar werk in Overvecht? Er zijn diverse organisaties die zich voor werkzoekenden inzetten. Door trainingen te geven, hulp bij solliciteren te geven, werkervaringsplekken te bieden of evenementen te organiseren waar je werkgevers ontmoet. Een aantal organisaties zet zich specifiek in voor jongeren.

Werkwinkel: hulp bij het zoeken naar werk of een opleiding

Wie op zoek is naar passend werk, vrijwilligerswerk of een leuke opleiding en zijn/haar kansen wilt vergroten, is bij de Werkwinkel aan het juiste adres. De Werkwinkel denkt mee met bezoekers en kijkt wat er mogelijk is. Er staat altijd koffie of thee klaar, er zijn geen verplichtingen en het is geheel gratis.

De Werkwinkel is er voor iedereen: of je nou wel of geen werk hebt en of je nou wel of geen uitkering hebt. Het doel van de Werkwinkel is om alle mensen de kans te geven om mee te doen. Dat doen medewerkers door aan te sluiten bij jouw wensen en mogelijkheden en daar samen een plan voor te maken. Naast het zoeken naar de baan of opleiding die bij je past, helpen medewerkers van de Werkwinkel je ook met het maken van een CV of het voorbereiden van een sollicitatiegesprek.

Kom langs bij de Werkwinkel!

Openingstijden

Woensdag van 09.00 – 16.30 uur (gesloten tussen 12.30 – 13.00 uur)
Donderdag van 09.00 – 16.30 uur (gesloten tussen 12.30 – 13.00 uur)

Adres

Gezondheidscentrum de Amazone
Amazonedreef 41a in Utrecht

Meer informatie

Kijk op de website Werkwinkels Utrecht of mail je vraag naar info@werkwinkelsutrecht.nl.


Nieuws over werk