Cultuur in Overvecht

In Overvecht valt veel te beleven, zeker ook op het gebied van kunst & cultuur. In de openbare ruimte zoals schilderwerken op de 10-hoogflats, beelden en sculpturen in de vele parken of lichtkunstwerken aan gebouwen. Maar ook theatervoorstellingen, exposities, concerten of het festival Glow in the Park. Kom ontdekken wat Overvecht in petto heeft!

Cultuur in de wijk

Cultuur Platform Overvecht (CPO) zet cultuur in Overvecht op de kaart. Van theater en concerten, tot leren tekenen, breien, houtbewerken of Dj’en. En van festivals tot ballet of exposities beeldende kunst. Overvecht heeft bijzonder veel cultuur te bieden. Ontdek wat de wijk in petto heeft. In deze lijst staan organisaties, muzikanten, kunstenaars, enzovoort, die in Overvecht wonen en/of werken (permanent of regelmatig). 

Kunstroute

Overvecht heeft veel kunst in de openbare ruimte. In parken, op pleinen, aan gevels. Van metershoge beelden tot kleine verborgen geheimen. De kunstroute Overvecht – gemaakt door HIK ontwerpers – laat je lopend of op de fiets door de wijk trekken en deze kunstwerken ontdekken. De route begint bij Coffeemania op station Overvecht. 

Je mag de kunstroute gratis downloaden


Nieuws over cultuur