Overvecht genoot van de Sociale Buurtmarkt 2019 – Wintereditie

Sociale Buurtmarkt voor en door Overvechters

We hebben zaterdag een heerlijk en gezellige Sociale Buurtmarkt gehad, voor en door bewoners van Overvecht! Op zaterdag 7 december 2019 van 13.00 tot 16.00 uur stond het plein voor buurtcentrum De Dreef vol met kramen, waren er allerlei activiteiten voor jong en oud, optredens en lekker eten. Na 16.00 uur was het samen genieten van muziek en lekker eten. 

Volop Dreefnieuws covermodellen 

Wij van Echt Overvecht waren natuurlijk ook van de partij. Bij ons kon je je laten fotograferen als covermodel van wijkblad Dreefnieuws, al of niet met winterse mutsen en sjaals. Het resultaat is prachtig geworden! Zoveel leuke en mooie Overvechters. Bekijk alle foto’s via ons Facebook-bericht (ook te bekijken zonder Facebook-account).  

Wintermarkt

Dit jaar had de Sociale Buurtmarkt een winters thema. Dat betekent knusse zitjes rondom vuurkorven, warme chocomelk en marshmallows, brood bakken, gezellige lichtjes en een tent om op te warmen. De kinderen konden naar hartelust schaatsen op de schaatsbaan van IJsclub Siberia (schaatsen lenen gratis) of bijvoorbeeld een eigen kerstboom timmeren van hout bij Buurman. De vuurmeesters van WIJ 3.0 lieten graag zien hoe je hout klooft (blokken hout doormidden hakken), lastig hoor. 

Bewoners en organisaties 

Stichting Utrecht Natuurlijk was erbij met superhandige vogelvoederhuisjes, die je zelf maakt van gebruikte melkpakken. Je eigen broodjes bakken kon ook, lekker eten, genieten van gratis warme chocolademelk van Wijkleerbedrijf Overvecht. Er waren optredens van dweilorkest De Roodneuzen en van een bijzonder Anatolisch muziekkoor. die prachtige Turkse volksmuziek speelden. Binnen was er een rommelmarkt vol leuke spulletjes. De Wijkraad, het Bewonersplatform, Project O, DOCK, SET Producties, Science Café Overvecht… zoveel bewoners en organisaties hebben deze dag mooi gemaakt, het is teveel om op te noemen!

Hou U in de Wijk Overvecht in de gaten voor hun reportage van de dag. 

Meer informatie

Vind je de Sociale Buurtmarkt leuk en wil je geen updates missen? Volg dan De Sociale Buurtmarkt op Facebook  en lees verdere informatie op de website van The Social Collective.
Organisatie: The Social Collective en heel veel partners, bewoners en organisaties.
Vragen over de Buurtmarkt? Mail naar info@thesocialcollective.nl 

Foto-impressie van de Sociale Buurtmarkt 2019 – Wintereditie