Wijkambassadeurs

Vanuit de wijkaanpak Samen voor Overvecht is het idee ontstaan om wijkambassadeurs in te zetten. Dit zijn bewoners die zich positief inzetten voor het verbeteren van de wijk. Deze wijkambassadeurs gaan de echte verhalen uit de wijk delen, geven feedback op de plannen van Samen voor Overvecht en vormen een netwerk met elkaar.

Bewonersverbinders en wijkambassadeurs

De eerste Bewonersverbinder, Demi Jolen, is aan de slag gegaan om deze wijkambassadeurs te werven. Ze heeft inmiddels het stokje overgedragen aan Awad Elarbab en Jordy Keizer. De wijkambassadeurs – het doel is om er vijftig te werven – gaan meepraten over plannen voor Overvecht en zullen hun eigen verhaal over Overvecht delen.

Er zijn veel mooie, positieve verhalen over Overvecht en die mogen wel wat meer voor het voetlicht. Ik wil graag de wijkambassadeurs met elkaar in contact brengen.

Demi Jolen

Even voorstellen

We stellen de wijkambassadeurs graag aan je voor. Bekijk het filmpje waarin Henny Rosendaal toelicht waarom het werk van de wijkambassadeurs zo belangrijk is. En maak daaronder kennis met de andere wijkambassadeurs (er komen er meer)! Wat doen ze al voor de wijk, wat is hun favoriete plekje en welke wensen hebben ze voor Overvecht? Met het prachtige werk van fotograaf Henni Bunnik.


Nieuws over Wijkambassadeurs