Open Dag bij Plan Einstein Pahud op zaterdag 23 september in Overvecht

Kom je even buurten op 23 september bij Plan Einstein Pahud? Die zaterdag zet Plan Einstein in Overvecht de deuren open voor omwonenden om een kijkje te komen nemen en kennis te maken met deze azc-locatie en het activiteitenprogramma.

Kom kijken bij Plan Einstein

Zaterdag 23 september is de landelijke Open Dag op azc’s. Deze dag openen bijna alle azc-locaties tussen 13.00 uur en 16.00 uur hun deuren voor omwonenden en andere bezoekers. Zo ook in Overvecht op de Pahud de Mortangesdreef 61. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Drink een kopje koffie of thee, ontmoet de bewoners en medewerkers en krijg een indruk van het dagelijks leven in een azc. Ook andere organisaties zijn aanwezig om meer te vertellen over hun werkzaamheden op deze opvanglocatie: over de toelating, registratie, opvang en begeleiding van asielzoekers naar een woning in Nederland of terug naar hun land van herkomst.

Programma

Vooraf tussen 10.00 en 13.00 uur maken we hapjes voor de open dag in de keuken van Plan Einstein. Misschien heb je een recept om te delen of vind je het leuk iets nieuws te leren koken? Je bent van harte welkom om mee te koken. Meld je aan voor deze min-workshop hapjes maken bij organisator The Social Collective via pahud@thesocialcollective.nl of app Eva op 06-810 202 58.

Activiteiten tussen 13.00 en 16.00 uur:

  • Springkussen
  • Schminken en henna
  • Poffertjes en popcorn
  • BurgerBingo met STUT om 13.00, 14.00 en 15.00 uur (zie info)
  • XXL spellen Jenga en Twister
  • Ethiopische koffieceremonie
  • Knutselen en andere creatieve activiteiten

Kom je langs? Je bent welkom!

Open Dag Plan Einstein Pahud

Wanneer: zaterdag 23 september van 13.00 tot 16.00 uur
Waar: Pahud de Mortangesdreef 61 in Utrecht Overvecht
Meer over Plan Einstein