Zomer in bibliotheek Overvecht: leen de picknickmand met boeken en spelletjes

Het is zomervakantie: een prima periode om veel boeken te lezen en favoriete tijdschriften door te bladeren, het liefst ergens in de buitenlucht natuurlijk. Dat kan allemaal dankzij de speciale acties van de bieb en de speciale picknickmand met boeken en spelletjes (speciaal voor kinderen van 6-8 jaar). Boeken leen je in de vakantieperiode ook nog eens dubbel zo lang en dubbel zoveel. En dan is er ook nog de tijdschriften-app, gratis voor bibliotheekleden.

Picknick met letters! (6-8 jaar)

Linkervoet op de B, rechterhand op de IE, en linkerhand op de B. BIEB! Haal deze zomervakantie een picknickmand gevuld met leuke boeken en spelletjes en kom lekker spelen met letters! In de mand zitten een letterspelmat (een soort twister met letters), toffe letter/leesspelletjes en leuke voorleesboeken.
Ga deze zomer de buitenlucht in met die bieb en blijf lekker lezen!

Je leent de mand met jouw bibliotheekpas tijdens de openingstijden van de bibliotheek, voor maximaal 1 dag. In de bibliotheek staat ook een zomertentje met boeken en leuke spelletjes en opdrachten. Voor als het slecht weer is, of voor als alle picknickmanden zijn uitgeleend.

TijdschriftenBieb app

Nog t/m 20 augustus mag je dubbel zoveel boeken lenen en die boeken dubbel zo lang bij je houden. Fijn voor in de vakantie. Daarnaast is er de gratis TijdschriftenBieb app. Daarin lees je tijdschriften op je telefoon of tablet. Van AutoWeek tot Flair en van Happinez tot Vrij Nederland. De app is gratis voor bibliotheekleden. Meer informatie vind je hier.

Bibliotheek picknickmand

Leen de picknickmand bij de informatiebalie van Bibliotheek Overvecht
Kosten: gratis lenen met je bibliotheekpas
Bron: Bibliotheek Utrecht

Openingstijden Bibliotheek Overvecht:

  • maandag 14:00 – 18:00 uur
  • dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 18:00 uur
  • zaterdag 10:00 – 17:00 uur
  • zondag gesloten