Workshop en theatervoorstelling Ben je Serióós!? 22 september bij ZIMIHC

Van diep gelukkig naar diep in de shit, het overkomt ze. Terwijl Jasmin en Meis hun bodemloze gelaagdheid onderzoeken, stuiten ze op allerlei levensvragen. Op vrijdag 22 september spelen zij Ben je Serióós?! in ZIMIHC theater Stefanus. De voorstelling vol dans, rap en theater is onderdeel van Overvecht MoveZ, een dansprogramma van ZIMIHC dat zich richt op dans in Overvecht

Knopen doorhakken en opkomen voor jezelf

Durven ze wel zo diep te gaan? Jasmin en Meis zijn niet alleen, tijdens het omarmen van hun gelaagdheid komen ze lotgenoten tegen. Iedereen dealt met hun eigen shit op hun persoonlijke lijn. De krachten worden gebundeld en samen kunnen ze elke diepte doorgronden. Dit gaat gepaard met de nodige botsingen en onderlinge verzoeningen.

In Ben je SERIÓÓS!? worden de twee voorstellingen Schijtlijn en DIEP één productie. Ben je SERIÓÓS!? gaat over knopen doorhakken, opkomen voor jezelf en schijt hebben. Jasmin en Meis hernemen de productie Schijtlijn.mov waarin ze samen met de cast knokken voor zichzelf en voor de ander en tonen hun nieuwe duet DIEP, een onderzoek naar hunzelf.

Meedoen? Yes please!

Publiek dat meedoet is essentieel voor SERIÓÓS, een spraakmakend collectief met stevige wortels in de hiphopcultuur. Dans, spel en rap zijn terugkerende elementen in de voorstellingen waarin spelers en publiek samen in een groove belanden. SERIÓÓS kaart complexe kwesties aan met een flinke dosis humor.

Zij maken Ben je SERIÓÓS!?

Choreografie: Meis Köster, Jasmin Deekman
Dramaturgie: Nicole Geertruida
Movement director: Anne Suurendonk
Cast: Aoife Murphy, Aristos Iatrou, Claudio Magaña Torres, Sigourney Alvares

Extra info

De workshop begint om 15:00 uur en eindigt om 16:00 uur. De voorstelling begint om 19:00 uur en is om 20:30 uur afgelopen.

De ticketprijs is voor een combiticket. Dat betekent dat je toegang hebt tot de workshop en tot de voorstelling! Ben je SERIÓÓS!? is onderdeel van Overvecht MoveZ, een dansprogramma van ZIMIHC dat zich richt op dans in Overvecht.

Ben je Serióós?!

Wanneer: vrijdag 22 september tussen 15.00 en 20.30 uur
Waar: ZIMIHC theater Stefanus, Braziliëdreef 2 in Utrecht Overvecht
Kosten: € 10,- (normale tickets) / € 8,- (t/m 18 jaar & CJP)/ € 4,- (U-pas)
Tickets kun je hier online bestellen
Bron: ZIMIHC