Is er nog ruimte voor nuance? première Stut voorstelling MASSA | MENS zaterdag 3 juni

Links of rechts. Natuur of snelweg. Woke of racist. Man of vrouw. Hummus of worst… Is er nog ruimte voor nuance? Mag je ook ergens niets van vinden? Hoe verhoud je je in deze maatschappij tot alles wat er speelt? Hoe verhoud jij je tot de druk van de massa? Over deze vragen gaat de nieuwe Stut voorstelling MASSA | MENS.

Anders denken en polarisatie

In de nieuwe community theatervoorstelling MASSA | MENS van STUT Theater staan groepsdenken, de druk om te moeten kiezen en de steeds groter wordende afstand tussen mensen centraal. In de voorstelling spelen zes zeer verschillende mensen. Waarom kunnen zij wel hun eigen pad kiezen, tegen de massa ingaan en openstaan voor andersdenkenden? Is dit echt zo en vooral: blijft dit zo?

Persoonlijke verhalen

MASSA | MENS is een voorstelling over anders denken, massavorming en polarisatie. De spelers hebben hun persoonlijke verhalen geïntegreerd in deze interdisciplinaire voorstelling. De ontroerende en hilarische ervaringen zijn in het weekend van 3/4 juni te zien bij ZIMIHC theater Stefanus.

Voorstelling MASSA | MENS

Wanneer: zaterdag 3 juni van 20.00 – 21.30 uur (première); zondag 4 juni – 14.00 – 15.30 uur
Locatie: ZIMIHC Theater Stefanus, Braziliëdreef 2 in Utrecht
Tickets en meer informatie vind je via stut.nl (of direct in de ticketshop van Stut)
Kosten: €10,-. Heb jij weinig te besteden? Kies dan voor een korting-ticket. Heb je helemaal geen geld? Vraag dan een gratis ticket aan via manon@stut.nl.

Hier vind je meer cultuurtips van Cultuur Platform Overvecht.