Zomerfestival IJsclub Siberia en POUWER college woensdag 14 juni

Op woensdagmiddag 14 juni organiseert IJsclub Siberia samen met het NUOVO Pouwer College een gezellig zomerfestival. Geniet van een zomermarkt en buurtfeest, snuffel rond op de rommelmarkt, doe mee met workshops en eet lekkere hapjes bij natuurijsbaan Park De Watertoren. Met mooi weer is het spetterbadje van Park De Watertoren gevuld en geopend. Iedereen is welkom op dit gratis Zomerfestival.

Een zomerfeest voor de buurt

Buren ontmoeten elkaar op het gezellige terras en kinderen springen op het luchtkussen, genieten van lekker eten en muziek. Je kan meedoen met verschillende workshops en mooie prijzen winnen bij het Rad van Fortuin (voor verschillende leeftijdsgroepen), zoals een nieuwe fiets. Gezelligheid staat voorop, er is plezier voor jong en oud.

Een greep uit de activiteiten:

  • springkussen en zwembadje
  • rad van fortuin mét mooie prijzen
  • workshops en vintage markt
  • photobooth en gratis schminken
  • muziek en oud-Hollandse spelletjes
  • activiteiten van de Pouwer College Winkelstraat

Zomerfestival IJsclub Siberia en Pouwer College

Wanneer: woensdag 14 juni 2023 van 16.00 – 20.00 uur
Locatie: Bij het Pouwer College, La Bohèmedreef 7, Utrecht Overvecht
LET OP: Pinnen is niet mogelijk. Neem gepast geld mee voor de markt.

Over Pouwercollege

Het Pouwer College is een school voor praktijkonderwijs in Overvecht Zuid. Hier leer je door te doen, in een betekenisvolle omgeving. Het Pouwer College ondersteunt IJsclub Siberia in het beheren en organiseren van de natuurijsbaan in Park De Watertoren als het vriest. Samen willen zij ‘positief verbinden’, onder andere door feesten voor de buurt te organiseren.

Fotografie: Ton van de Blaak voor IJsclub Siberia

Meer cultuurnieuws van Cultuur Platform Overvecht.