Buurten over grenzen bij ZIMIHC: Pasar Soré Madua weekend 16/17 juli

Op de Binnenplaats van ZIMIHC theater Stefanus vindt regelmatig een bijzonder programma plaats: Buurten over Grenzen. Vier verschillende Overvechtse organisaties organiseren elke maand een eigen programma binnen het thema Buurten over Grenzen. Het idee achter Buurten over Grenzen is het behouden van de muziek- en (eet)cultuur uit verschillende landen.

De organisaties willen hun muziek en cultuur delen en iedereen uitnodigen mee te doen. In een huiskamersetting komt dit het best tot zijn recht: Kom Buurten over Grenzen!

Ontmoeten, eten, cultuur, genieten

In het weekend van zaterdag 16 juli en zondag 17 juli is er een speciale Buurten over Grenzen voor Indo’s, Molukkers, medelanders en iedereen die het Indische gevoel een warm hart toedraagt. Acht keer per jaar organiseert Stichting Madua Utrecht een middag en deze editie pakken ze groot uit. Er zijn meer dan veertig kramen met mooie Aziatische spullen, live muziek, indofood zoals sateetjes, cendol en gado-gado. Elkaar ontmoeten, lekker eten en genieten, daar gaat het dit weekend over.

Stichting Madua Utrecht

Stichting Madua Utrecht organiseert deze middag. Meer weten? Bekijk de Facebook-pagina of stuur een e-mail naar madjoeutrecht@gmail.com.

Pasar Soré Madua weekend

Datum/tijd: zaterdag 16 juli en zondag 17 juli, tussen 12.30 en 20.00 uur.
Waar: ZIMIHC theater Stefanus, Braziliedeef 2 in Utrecht.
Toegang: €5,-
Bron: ZIMIHC theater Stefanus

Meer cultuurnieuws van Cultuur Platform Overvecht