Stut theater winterspecial 28 en 29 januari: een nieuwe ik

Op zaterdag 28 en zondag 29 januari presenteren drie groepen van Stut Theater een korte voorstelling over het thema “Een nieuwe ik”. Dit keer niet gewoon op het podium, maar tijdens een theaterdiner met drie heerlijke gangen in ZIMIHC theater Stefanus. De voorstelling op zaterdag is ’s avonds van 18.30 tot 21.30 uur, de zondagvoorstelling ’s middags van 12.30 tot 15.30 uur.

Over de voorstelling

“Als je nog een leven mocht leiden, wie of wat zou je dan zijn?
Astronaut, zodat je de wereld van een afstandje kan bekijken?
Kind, omdat je dat vroeger nooit geweest bent?
Beroemd, zodat je eindelijk gezien wordt?
Of iemand met een vlotte babbel, een gekke hoed of een hele grote familie?
Wat zou je eigenlijk in dít leven al willen? En wat houdt je tegen?”

Rond dit thema – ‘een nieuwe ik’ – hebben drie groepen van Stut Theater korte voorstellingen gemaakt. Je kunt die komen bekijken tijdens de Winterspecial. Naast mooi theater krijg je een heerlijk driegangenmenu van de Noordertuin, muziek van Catching Cultures Orchestra en ontmoet je diverse spelers: Jong, oud, met allerlei culturele achtergronden, bewoners van het asielzoekerscentrum, wijkbewoners uit Overvecht, deelnemers vanuit Lister (voor mensen die ‘beschermd’ wonen met begeleiding) en de Tussenvoorziening (opvang van dak- en thuislozen) en nog veel meer.

De spelers hebben allemaal een indrukwekkend of ontroerend verhaal, een verhaal waar je toch ook wel om moet lachen, of een verhaal dat je tot nadenken stemt. Zij vertellen het aan jou tijdens een gezellig diner.

Tickets en speciale arrangementen

De ticketprijzen zijn voor het theater inclusief driegangendiner en water/ koffie/ thee. Kies het prijsniveau dat bij jouw portemonnee past of neem contact op met Stut Theater (via e-mail) als je graag wilt komen, maar geen geld hebt.

  • €15 (kleine beurs)
  • €25 (standaard)
  • €30 (prijs inclusief bijdrage voor wie het minder breed heeft)

Bestel je tickets in de shop van Stut
NB: de voorstelling op 29 januari is inmiddels uitverkocht!

Of koop een tafel!

Speciaal voor deze Winterspecial heeft Stut een nieuw concept: Koop een tafel! Er zijn per voorstelling 25 tafels voor zes personen beschikbaar. Je kunt met jouw organisatie een hele tafel kopen. Wie jij vervolgens uitnodigt om eraan plaats te nemen is helemaal aan jou. Wie gun jij een warme avond? Neem contact op met Manon van Stut voor meer informatie en boeking.

Prijzen:

  • Voor maatschappelijke organisaties: één tafel kost €90, twee tafels €150, drie tafels €200.
  • Voor sponsoren: €150 per tafel. Als tegenprestatie krijg je een bordje met jouw bedrijfsnaam, lift je gratis mee op de online pr en is er plek aan tafel voor twee van jouw mensen.

Let bij het bestellen van kaarten op dat je de juiste kaarten aanklikt.

De Winterspecial is mede mogelijk door: