Buurtcamping Overvecht in Park de Gagel 8 en 9 juli. Help jij mee?

De Buurtcamping keert ook dit jaar terug naar Utrecht voor een weekend vol kamperen, activiteiten en gezelligheid. Van 7 t/m 9 juli zal De Buurtcamping in maar liefst zeven verschillende parken in de stad te vinden zijn, waaronder Park de Gagel in Overvecht op 8 en 9 juli. De campingbeheerders in Overvecht Ana-Marija en Els nodigen alle buurtbewoners uit om samen te kamperen en zo bij te dragen aan een gezellige en meer verbonden buurt.

Update: Door omstandigheden gaat de Buurtcamping in Park de Gagel door als eendaags evenement op zaterdag 8 juli, van 13.00 tot 22.00 uur. Hou voor meer informatie de website van de Buurtcamping Park de Gagel in de gaten en volg De Buurtcamping Overvecht op Facebook voor meer updates.

Programma in Park de Gagel

Op zaterdag 8 juli en zondag 9 juli wordt de Gagelstede omgetoverd tot campingterrein, gezellig tussen de boerderijdieren! Park de Gagel is op zaterdag 8 juli dé plek om te genieten van verschillende optredens, een heerlijk hapje eten, een gezellig kampvuur, mee te swingen bij de silent disco en nog veel meer activiteiten, georganiseerd voor én door de hele buurt.

Bijeenkomst op maandag 24 april

Heb jij zelf leuke ideeën voor dit leuke evenement of wil je een handje helpen? Dat kan natuurlijk. Op maandag 24 april is er een eerste bewonersbijeenkomst van de Buurtcamping Overvecht in stadsboerderij Gagelsteede, vanaf 19.30 uur. Je bent welkom om aan te sluiten. Aanmelden kan door een berichtje via Facebook of Instagram te sturen (zie onderaan) of te mailen naar parkdegagel@debuurtcamping.nl.

Kunst, cultuur en buren

Door samen met bewoners, ondernemers en organisaties uit de wijk de camping op te bouwen en het programma op te zetten, geeft De Buurtcamping Utrecht buurtbewoners de kans om een weekend lang op vakantie te gaan in hun eigen park, hun buren te ontmoeten en op een laagdrempelige manier kennis te maken met diverse culturele en kunstzinnige activiteiten.

Samen de Buurtcamping een succes maken

Om alle campings tot een succes te maken, zijn er veel vrijwilligers nodig. Van promotie tot horeca en van op- en afbouw tot activiteitenbegeleiding, er is genoeg te doen! Daarom nodigt De Buurtcamping alle geïnteresseerden uit om zich aan te melden en mee te helpen om hun eigen Buurtcamping tot een succes te maken. We kijken uit naar een fantastisch weekend vol kamperen, activiteiten en verbinding in de buurt.

Wil jij meehelpen?

Neem dan contact op met regiobeheerder Flip via 06 495 481 62 of flip@debuurtcamping.nl.
Blijf op de hoogte en volg de Buurtcamping Overvecht op Instagram en Facebook.
Meer informatie vind je op de website van Buurtcamping Overvecht.

Bekijk meer cultuurnieuws uit Overvecht.