Burezina viert Bevrijdingsdag in Overvecht met een buurtfeest

Buurthuis Burezina viert op Bevrijdingsdag de vrijheid samen met Overvecht. Tussen 10.00 en 14.00 uur is iedereen welkom op de Jeanne d’Arcdreef voor een leuk buurtfeest. Met sport en spel, circus- en fotografieworkshops, een heerlijke lunch, muziek van Romi Brasil en een foto-expositie van Stichting Blauwlicht. Er is voor iedereen wat leuks om te doen, jong en oud, en deelname is helemaal gratis.

Familiekamp en circus

Meteen om 10.00 uur ’s ochtends begint het Familiekamp: een gezellige ochtend met diverse sporten, spelletjes en creatieve cultuuractiviteiten voor de hele familie en alle leeftijden. Van 11.00 tot 14.00 uur kun je gratis meedoen met de circusworkshop. Probeer zo lang mogelijk op de evenwichtsbalk te staan of te fietsen op een eenwieler, leer hoe je kunt jongleren, en meer.

Lunch, muziek en fotografie

Van 12.00 tot 13.00 uur is er een lekkere lunch met live muziek erbij. Romi Brazil komt haar Braziliaanse swingende muziek spelen. Tussen 13.00 en 13.15 uur vindt de opening plaats van de foto-expositie van (cursisten van) Blauwlicht. Deze stichting organiseert fotografieworkshops speciaal voor mensen met mentale en/of fysieke klachten. De foto’s op de expositie zijn gemaakt door deelnemers uit Overvecht. Van 13.00 tot 14.00 uur kun je zelf aan de slag en een workshop volgen: gewoon met je smartphone leer je goede foto’s maken.

Cursus ‘In Beeld’ van Stichting Blauwlicht

Burezina’s Buurtfeest

Dit buurtfeest op Bevrijdingsdag is mogelijk dankzij buurthuis Burezina, Gemeente Utrecht en het Initiatievenfonds, Fonds voor Cultuurparticipatie, Dwarsverband (vereniging voor Utrechtse bewonersinitiatieven in zelfbeheer) en ZIMIHC.

Wanneer: vrijdag 5 mei van 10.00 tot 14.00 uur
Waar: Buurthuis Burezina, Jeanne d’Arcdreef 1 in Utrecht Overvecht
Gratis toegang, iedereen is welkom
Volg Burezina op Instagram voor updates en meer activiteiten.

Meer cultuurnieuws van Cultuur Platform Overvecht.