Kom samen op de gezellige Winterburendag zaterdag 25 februari

Al meerdere malen organiseerde het Johannescentrum in Overvecht een gezellige Burendag. Natuurlijk is er deze winter ook een: op zaterdag 25 februari tussen 14.00 en 17.00 uur op de Moezeldreef 400. Iedereen is welkom om er een leuke middag van te maken. Dus kom je buren en buurtgenoten ontmoeten en leren kennen.

Vuurkorven, snuffelmarkt en goede gesprekken

Deze Burendag is de perfecte gelegenheid voor goede gesprekken met buurtbewoners naast de warmte van fijne vuurkorven, met lekker eten erbij, warme drankjes en muziek. Neem vooral zelf iets lekkers mee om te delen, als je wilt. Binnen loop je langs de kraampjes van de snuffelmarkt, met altijd wel leuke spulletjes ertussen. Andere activiteiten zijn een verwenhoek voor vrouwen, schmink, henna en spelletjes voor kinderen, kunst en creatieve activiteiten, mede georganiseerd door IJsclub Siberia en andere organisaties.

Zelf iets organiseren?

Wil je zelf als bewoner of organisatie iets organiseren voor deze dag? Dat kan natuurlijk! Stuur dan een e-mail naar initiatiefnemer Maira Rep van het Johannescentrum. 

Praktische informatie

Wanneer: zaterdag 25 februari 2023 tussen 14.00 en 17:00 uur
Waar: Johannescentrum, Moezeldreef 400 in Utrecht Overvecht

Meer cultuurnieuws uit Overvecht