Burendag wintereditie zaterdag 19 februari bij het Johannescentrum

Afgelopen september organiseerden verschillende buren en organisaties een Burendag bij het Johannescentrum in Overvecht. Deze gezellige dag was zo geslaagd dat er deze maand gewoon wéér een Burendag is: zaterdag 19 februari 2022 bij het Johannescentrum aan de Moezeldreef. Het wordt een gezellige middag met leuke activiteiten samen met je buurtgenoten.

Kampvuurmiddag met winterse verhalen en warme chocolademelk

Voor een Burendag in de winter is een kampvuur en marshmellows roosteren natuurlijk een must. Verder is er een rommelmarkt, lekker eten en warme drankjes, er zijn verhalenvertellers uit de buurt, muziekoptredens en creatieve activiteiten! Een mooie kans op een gezellige middag met buren en buurtgenoten.

Wil je zelf of als organisatie iets organiseren voor deze dag? Dat kan natuurlijk! Stuur dan een e-mail naar initiatiefnemer Maira Rep van het Johannescentrum. 

Praktische informatie

Wanneer: zaterdag 19 februari 2022 tussen 14.00 en 17:00 uur
Waar: Johannescentrum, Moezeldreef 400 in Utrecht Overvecht

Meer cultuurnieuws uit Overvecht