Ride & Roast: fietsen en Ronde van Vlaanderen kijken op Fort a/d Klop

Zondag 2 april is er voor liefhebbers van sportief fietsen én wielrennen kijken een leuk evenement bij Fort aan de Klop. Tijdens Ride & Roast ga je eerst zelf een fietstocht maken vanaf het fort in Overvecht en kun je daarna kijken naar een van de grootste wielerwedstrijden van het jaar: de Ronde van Vlaanderen. Natuurlijk is er een groot scherm, muziek en lekker eten.

Fietsen, burgers, wielrennen

Geen beter vooruitzicht dan een heerlijke burger die op je staat te wachten na een fietstocht in de prachtige omgeving van Utrecht. Ride & Roast staat voor lekker fietsen, en daarna genieten van muziek, vuurkorven, burgers, lekkere drankjes en de Ronde van Vlaanderen op een groot scherm. Alle ingrediënten voor een heerlijke dag op het terraseiland van Fort aan de Klop in Overvecht.

Routes over weg en gravel

Je hebt de keuze uit een gravelride en een wegrit, waarbij je ook kunt kiezen uit een langere of kortere afstand. De korte afstand is ongeveer 60 km voor gravel en 75 km op de weg en die start je tussen 10 en 11 uur. De lange afstand is circa 90 km (gravel) en 120 km (weg) en start je tussen 9 en 11 uur. Na afloop proost je met een biertje en een Beyond Meat burger en kijk je samen naar de Ronde van Vlaanderen.

Inschrijven

Deelname aan Ride & Roast kost €19,50. Na inschrijven ontvang je enkele dagen voor het evenement de routes voor op je fietscomputer of smartphone (GPX-formaat) en krijg je alle praktische informatie.

Tickets zijn inclusief de route, burger, foodiebag en de Ronde van Vlaanderen kijken op een groot scherm.

Inschrijven en meer informatie vind je op www.rideandroast.nl