Circus Snor speelt op Fort aan de Klop in Overvecht 3 en 4 september

Op zaterdag 3 en zondag 4 september zal Circus Snor bij Fort aan de Klop in Utrecht te zien zijn met hun nieuwste show Chapeau! Een circusvoorstelling met artiesten uit heel Europa. Ook kunnen alle bezoekers voor de voorstelling en in de pauze zelf oefenen met de circusmaterialen, spelletjes spelen en zich verwonderen. Circus Snor reist door Nederland met een prachtige circustent en daarnaast gaan er ook klassieke circuswagens mee op tournee.

Circusvoorstelling én Kinderkaravaan

Naast de prachtige circustent de klassieke circuswagens kan het publiek zich voorafgaand aan de voorstelling vermaken op de Kinderkaravaan. Daar kun je zelf ervaren hoe het is om circusartiest te zijn. Er zijn verschillende circusmaterialen om mee te oefenen, kermisspelen voor jong en oud en natuurlijk kun je genieten van de traditionele popcorn en suikerspinnen.

Over de artiesten

Circus Snor is naast een circus met professionals ook een plek waar artiesten in opleiding de kans krijgen zich te laten zien. Ook dit jaar zijn er weer bijzondere artiesten te zien in de show.

Zo zal jongleur Antonio laten zien dat je met hoeden veel meer kan doen dan dragen op je hoofd, balanceert Berl op een wel hele hoge ladder, zwaait Larissa door de tent in een ring en klimt Maria naar de nok van tent. Daarnaast is Jasper in de piste te zien als spreekstalmeester en rijden er nog jongeren mee van circusscholen uit Nederland om te helpen bij de kinderkaravaan en kaartverkoop.

Eindelijk weer een show

Circus Snor is opgericht door Jasper Riedeman. Hij is blij eindelijk te kunnen touren:

“Na bijna drie jaar kunnen we deze zomer eindelijk weer gaan toeren met een voorstelling. Hoewel het alternatieve workshopprogramma van afgelopen twee zomers ons in circussferen heeft gehouden, kan het niet op tegen een echte show in de circustent. We zijn dus blij dat we iedereen weer mogen verwelkomen en kunnen ondanks de gezonde spanning niet wachten om weer op pad te gaan.”

Jasper Riedeman

Kinderen over Circus Snor

Circus Snor-fan Xavier (7 jaar): “Al een paar jaar gaan we in de zomer naar Circus Snor. Ik kijk er elke keer naar uit. Ieder jaar is het weer supergrappig! In de pauze probeer ik de trucjes zelf te doen, dat lukt niet altijd. Als je wilt, krijg je ook een snor!”

Circus Snor-fan Maxime (9 jaar): “Vaak ga ik met vriendinnen naar Circus Snor in de zomervakantie. Ik vind het knap hoe ze in de touwen alle oefeningen doen. Ook vind ik het heel leuk dat er suikerspinnen zijn en je zelf trucjes mag doen, zoals op een heel klein fietsje fietsen of over een koord lopen. Ik hoop dat dit jaar opa en oma ook meegaan!”

Praktische informatie

Wanneer: zaterdag 3 september én zondag 4 september van 11.00 en 16.00 uur
Waar: Fort aan de Klop, 1e Polderweg 4, 3563 MC Utrecht
Kaarten: kosten €13,- (gratis voor kinderen t/m 2 jaar). Kaartverkoop via de website van Circus Snor.

Foto’s: Chip Yuen

Circus Snor is gevestigd in Utrecht. Gedurende het hele jaar verzorgen ze circuscursussen, kun je er een kinderfeestje boeken of maken ze met scholen een voorstelling. Ook zijn er diverse circusattributen te huur en verzorgen ze acts op evenementen.