Catching Cultures feest op Fort aan de Klop zondag 12 juni

De stad Utrecht bestaat dit jaar 900 jaar en ook in Overvecht gaan we dat uitgebreid vieren. Bijvoorbeeld op zondag 12 juni op het terraseiland van Fort aan de Klop: het Catching Cultures Feest. Iedereen is welkom, toegang is gratis.

Catching Cultures en muzikale vrienden

Het feest op Fort aan de Klop is onderdeel van een festival in negen delen dat Catching Cultures uitvoert in de wijken van Utrecht. De eerste drie uitvoeringen staan in het teken van het ‘verleden’ van Utrecht. Daarna volgen drie feesten in het ‘heden’. En in de laatste drie afleveringen staat de ‘toekomst’ van Utrecht centraal. Catching Cultures komt niet alleen met hun orkest, maar ze nemen ook hun muzikale en verhalen vertellende vrienden mee.

Programma

13.30 uur: Kinderprogramma door Catching Cultures Orchestra & De Vrolijkheid
14.15 uur: Orchestre Ismaila
15.10 uur: Little Black Fish
15.50 uur: Scheepskameel
16.35 uur: Moribayassa
17.10 uur: Catching Cultures Orchestra

Datum en tijd

Zondag 12 juni 2022
13.30 tot 18.00 uur
Toegang gratis