Benefietconcert voor slachtoffers aardbeving 18 februari bij ZIMIHC

Catching Cultures Orchestra en Buurten Over Grenzen organiseren op zaterdagmiddag 18 februari 2023 een benefietconcert voor de slachtoffers van de aardbevingen in Turkije en Syrië. Het concert – met voor wie wil aansluitend een avondmaaltijd – vindt plaats in ZIMIHC theater Stefanus. Kom kijken en steun hen met een donatie.

Opbrengst naar GIRO555

De recente aardbevingen hebben het leven van honderdduizenden mensen volledig verwoest. Veel mensen zijn dakloos, verkleumd en ontredderd. Er is dringend behoefte aan medische zorg, dekens, voedsel en onderdak. Daarom bundelen Catching Cultures Orchestra, ZIMIHC en diverse Utrechtse muzikanten de krachten door een benefiet te organiseren. Het programma staat in het teken van muziek en zang, samen zijn en eten, en bestaat volledig uit muzikanten en groepen die een relatie hebben met de getroffen regio.

Klik op de banner om te doneren aan de samenwerkende hulporganisaties van GIRO555.

Tickets & donaties

De prijs van je ticket bepaal je zelf, op basis van wat je kunt en wilt geven. Alle opbrengsten van het benefietconcert worden overgemaakt naar GIRO555. Tijdens het evenement is het ook mogelijk om extra te doneren en zal de organisatie vertellen hoeveel geld ze hebben opgehaald.

Maaltijd om 18.00 uur

Na afloop van het programma, rond 18.00 uur, kun je eventueel nog aanschuiven voor een maaltijd. Je moet je daar wel even apart voor aanmelden via dit formulier. Betalen doe je op de dag zelf in de vorm van een extra donatie.

Informatie

Wat: Benefietconcert – Catching Cultures Orchestra en Buurten over Grenzen
Wanneer: zaterdag 18 februari van 16.00 tot 18.00 uur (muziek) en eten vanaf 18.00 uur.
Waar: ZIMIHC theater Stefanus, Braziliëdreef 2 in Utrecht Overvecht.
Kosten: bepaal zelf je prijs en doneer (op de dag zelf ter plekke).
Bron: ZIMIHC

Meer nieuws van Cultuur Platform Overvecht