Nieuwe cursus In Beeld voor mensen met gezondheidsklachten

Kun je wel een steuntje in de rug gebruiken bij mentale of fysieke klachten? Dan is meedoen aan de cursus In Beeld van Stichting Blauwlicht misschien wel iets voor jou. In de cursus ontdek je waar je ondanks alles, nog wél energie en goede zin van krijgt. Dat doen we door middel van afwisselende foto-opdrachten.

Deelname is gratis

Bij In Beeld krijg je een fototoestel mee om met een nieuwe, frisse blik naar de wereld te kijken. Je richt je blik letterlijk naar buiten en ontmoet tegelijkertijd nieuwe mensen. Tijdens de bijeenkomsten bespreken deelnemers de gemaakte foto’s en is er aandacht voor elkaars verhalen. Heb je helemaal geen ervaring met fotografie en/of geen camera? Dat is geen probleem. Ervaring met foto’s maken is niet nodig en voor camera’s wordt gezorgd. Zo kan iedereen meedoen. Deelname is gratis, een ervaren coach/fotograaf begeleid de groep.

Cursus In Beeld start 10/11 maart

Stichting Blauwlicht biedt deze cursus op twee dagen aan: op donderdag- en vrijdagochtend. De cursus op donderdag start op 10 maart 2022, de cursus op vrijdag start 11 maart. De cursus bestaat uit twaalf bijeenkomsten.

Meer informatie

Wil je je aanmelden? Dat kan via je contactpersoon bij het Buurtteam, via zorgverleners of de praktijkondersteuners huisartsenzorg.

Wanneer: vanaf 10/11 maart 2022
Tijd: van 10.00 tot 12.30 uur
Waar: Buurtcentrum de Jager, Teun de Jagerdreef 1 in Utrecht Overvecht.
Vragen: neem contact op met Jacqueline Besemer: 06-22240249 of jacqueline@blauwlicht.org
Meer informatie vind je op de website van Stichting Blauwlicht.

Meer nieuws van het Cultuur Platform Overvecht