Run and Roast hardloopevent op terraseiland Fort aan de Klop zaterdag 1 april

Het is januari, koud met wat sneeuw en nattigheid: prima weer om sportieve plannen te maken voor het komende voorjaar. Voor de liefhebbers van hardlopen en burgers (eten) is er zaterdag 1 april Run and Roast vanaf Fort aan de Klop in Overvecht.

Run and Roast is een hardloopwedstrijd waar na de finish een burger op je wacht op het terraseiland Fort aan de Klop. Na het succes van de eerste editie is de inschrijving gestart voor de tweede Run and Roast op zaterdag 1 april. Loop een parcours van 5 of 10 kilometer, eet een Beyond Meat burger en krijg na afloop een foodiebag én kortingsbon van All4running.

Beloning na de finish

Met een burger in het vooruitzicht wil je wel een stuk hardlopen, toch? En anders doe je het voor de andere ingrediënten van dit feestelijke hardloopevenement: muziek, fakkels en drankjes op Fort aan de Klop.

‘Geweldig dat we weer finishen op dit unieke eiland in de stad. Samen met Fort aan de Klop zetten we nu definitief een sfeervol event op de kaart in Utrecht.’

Imo Muller, organisator Run & Roast
Organisator Imo Muller van Run & Roast en Titia Tijmstra van Fort aan de Klop

Loop je 5 of 10 kilometer?

Het parcours is een vlakke, snelle en sfeervolle ronde van 5 kilometer langs de Vecht en door Utrecht Noord. Het startschot voor de 5 kilometer klinkt om 15.00 uur en de deelnemers aan de 10 kilometer beginnen om 16.00 uur aan hun twee rondes.

Meer dan hardlopen

Deelname kost € 19,50. Daarvoor krijg je niet alleen een startnummer, maar ook een plantaardige burger, een Run & Roast foodiebag én een kortingsbon van All4running in samenwerking met Karhu. De snelste drie heren en dames winnen mooie prijzen. En gooi je je startnummer na afloop in de kruiwagen van Beyond Meat, dan maak je kans op een prijs in de loterij.

Inschrijven en meer informatie

Kijk voor meer informatie en inschrijven op de website van Run & Roast.

Meer cultuur in Overvecht
Meer sport in Overvecht