Digicafé woensdag 22 februari in Bibliotheek Overvecht

Het Digicafé: Voor iedereen die meer wil weten over de digitale wereld. Tijdens het Digicafé staat één onderwerp centraal. Praat mee, krijg en geef leuke en handige tips. Uiteraard onder het genot van een lekkere kop koffie of thee! In Bibliotheek Overvecht is er regelmatig een Digicafé. Toegang is gratis, aanmelden niet nodig. Je bent welkom om aan te schuiven.

Volgende Digicafé:

woensdag 22 februari 2023 – van 10.00 tot 11.30 uur in Bibliotheek Overvecht.

Over het Digicafé

Het Digicafé is een plek om elke maand naar toe te gaan. Steeds meer diensten zijn digitaal en ook werken en leren is steeds meer online. Samen met anderen verken je deze digitale wereld. Door ervaringen uit te wisselen leer je meer.

Bij de Digicafé’s bespreken we iedere keer een nieuw onderwerp: ‘laagdrempelig, leerzaam en leuk’ is hierbij de insteek. Eerdere edities gingen bijvoorbeeld over veilig internetten, over hoe je nepnieuws herkent, over hoe je dingen vindt met zoekmachines of wat er gebeurt met iemands sociale media na overlijden.

Of kom zelf oefenen

In elke Digicafé is er ruimte om zelf te oefenen, zodat je ook thuis weet wat je kunt doen. En als je daarna nog vragen hebt, kun je altijd terecht in een van de inloopspreekuren over digitale vragen van DigiTaalhuis: iedere dinsdag en donderdag tussen 13.00 en 15.00 uur in Bibliotheek Overvecht.