Stut Theater speelt nog één keer Straatslim op 25 november

Deze zomer ging een bijzondere voorstelling van Stut Theater in première: Straatslim. In dit theaterstuk ontmoet je zes mannen die hun verhaal over dak- en thuisloos zijn vertellen. Het is een schurende voorstelling geworden die veel lof heeft gekregen. Op vrijdag 25 november is de allerlaatste voorstelling. Om iedereen de kans te geven erbij te zijn, kun je toegangskaartjes gratis bestellen dankzij sponsoring van DOCK Utrecht.

Stut Theater maakte dit theaterstuk ter ere van de viering van 900 jaar Utrecht in samenwerking met Straatnieuws. Een voorstelling met en over (ex) dak- en thuisloze mensen. Een groep waar iedereen wel wat van vindt, maar heb je wel eens echt naar hun verhaal geluisterd?

Op straat zoeken naar thuis

Een straatnieuwsverkoper. Een man die op straat belandt na zijn scheiding. Een vluchteling die al twaalf jaar wacht of hij hier zijn leven mag beginnen. Een accountant die op een personeelsfeestje in aanraking komt met cocaïne. Een man die hoopte hier gouden bergen te vinden. Een man die op zijn zeventiende voor het eerst dakloos werd. In de voorstelling Straatslim ontmoet je zes mannen zonder thuis. Zes mannen aan de rand van de samenleving. Zes mannen die gevangen zitten in de complexiteit van het systeem. Ze zijn op zoek naar een thuis en dit blijkt zoveel meer dan alleen een dak boven je hoofd.

Gratis tickets voor laatste voorstelling 25 november

Nog één keer spelen de zes mannen van Straatslim hun voorstelling: vrijdag 25 november om 14.00 uur in ZIMIHC theater Stefanus. Dankzij sponsoring van DOCK Utrecht kun je deze uitvoering gratis bezoeken (maximaal twee tickets per persoon). Op is op, dus reserveer snel je ticket als je erbij wilt zijn.

Over Straatslim

Wat: Theatervoorstelling Straatslim
Wanneer: vrijdag 25 november van 14.00 tot 15.30 uur
Waar: ZIMIHC theater Stefanus, Braziliëdreef 2 in Utrecht
Tickets: ga naar stut.nl en volg de link naar de ticketshop.