CONFETTI: STUT speelt twee voorstellingen op 30 en 31 oktober

Studio Stut is terug van weggeweest, en dus maken ze er een feestelijke tweedaagse editie van: CONFETTI! Stut maakt theater over uiteenlopende onderwerpen, met een diversiteit aan mensen, wat ze graag laten zien met de voorstellingen van eigen makelij tijdens CONFETTI!

StutOpen & StutKoor zijn voor de voorstelling ‘PLU’ een spannende samenwerking aangegaan onder artistieke leiding van regisseur Elke Steenstra en dirigent Sam Haug. Daarnaast heeft theatermaker Anne Meffert de voorstelling ‘The Random People’ gemaakt. Twee totaal verschillende voorstellingen, muziek, theaterspel, hapjes, drankjes & gezelligheid!

PLU

Als het niet lukt wat je nu doet en je bedoelt het nog zo goed
Begin gewoon opnieuw!
Zit je al uren aan je haar en zit het nog steeds net zo raar?
Begin gewoon opnieuw!
Of ga je met iemand in zee en was dat niet zo’n goed idee?
Begin gewoon opnieuw!

Ontroerende verhalen, grappige verhalen, pijnlijke verhalen, verhalen over vechten tegen de regen en het durven toelaten van zonneschijn. Los van elkaar zijn de groepen begonnen met repeteren, om dit later samen te brengen in deze spetterende voorstelling!

The Random People

Wat zou je anders doen als je de kans kreeg?

Tijdens het spelen van haar monoloog wordt actrice Remy Meeuwsen door schrik overvallen wanneer een onbekende vrouw het podium opkomt. Dit gebeurde in mei 2020. Nu kijken regisseur Anne Meffert en Remy Meeuwsen met verbazing terug naar hoe ze daar toen mee zijn omgegaan. In het theater proberen ze met de hulp van drie ‘random’ vrouwen: Claudia Brugman, Els Supusepa en Zeliha Yurt het plot drie verschillende wendingen te geven.

Tickets bij STUT

STUT heeft betalen-naar-draagkracht. Een regulier ticket is € 10,-. Meer of minder te besteden? Kies één van de andere opties. Cultuur is voor iedereen! Op dit moment geen geld voor theater? Mail naar manon@stut.nl voor een gratis ‘Toegift’ ticket.

Vanwege de controle van het coronatoegangsbewijs vragen we je om 15 – 30 minuten eerder te komen.

Datum/tijd: zaterdag 30 oktober van 19.00 tot 21.00 uur en zondag 31 oktober van 14.00 tot 16.00 uur
Waar: ZIMIHC theater Stefanus, Braziliëdreef 2, Utrecht Overvecht.
Tickets zijn online te koop via deze link en kosten €10,- (standaardtarief), €7,50 (minder te besteden) of €12.50 (met toegift voor theaterbezoekers die het minder breed hebben).
Bron: STUT.nl en ZIMIHC.

Bekijk meer cultuurnieuws bij Cultuur Platform Overvecht.