Meedoen met Stut Theater in Overvecht

Stut Theater is hét community theatergezelschap in Utrecht dat kunst en welzijn combineert op een eigen manier. Stut maakt spraakmakende en taboedoorbrekende theatervoorstellingen over maatschappelijke onderwerpen. Voorstellingen zijn gebaseerd op persoonlijke verhalen en ervaringen van de spelers.

Lijkt het je leuk om kennis te maken met Stut en theater? Wil je via theater en spel leren hoe je je eigen verhaal kan inzetten? Dat kan. Iedereen is welkom. Ervaring is natuurlijk leuk om te hebben, maar het hoeft niet. Meedoen is bovendien gratis.

StutKoor en StutOpen

Samen zingen is hartstikke leuk. Het StutKoor zingt heel diverse liederen, bestaand of geschreven door de dirigent. Elke woensdagavond repeteert het koor in ZIMIHC Theater Stefanus. Interesse? Mail naar info@stut.nl.

StutOpen zijn theaterlessen gericht op spelplezier. Ontdek je eigen talenten! Er is ruimte voor persoonlijke inbreng tijdens de lessen. De lessen zijn iedere woensdagavond van 19.30 tot 21.30 uur. Nieuwsgierig? Meer informatie en opgeven kan bij Lilian Vis Dieperink via lilian@stut.nl.

Stut bij Enik Recovery College

Het is ook mogelijk om theaterworkshops van Stut te volgen bij Enik Recovery College in Overvecht. Bij Enik staat kennis over je eigen ervaring centraal (ervaringsdeskundigheid). De workshops gaan steeds over een specifiek thema. Interesse? Meer informatie en opgeven kan bij Wilmie Voortman via wilmie@stut.nl.

Vragen over Stut?

Heb je vragen over een van deze activiteiten? Bel dan met 030 23 11 801.
Of kijk voor meer informatie op de website van Stut. Daar vind je ook speeldata van alle voorstellingen.

Meer cultuurnieuws vind je bij Cultuur Platform Overvecht.