Soep uit iedere hoek zaterdag 5 november in Overvecht: eet mee en ontmoet

Overal in de wereld eten mensen soep, het is echt een wereldgerecht. Tijdens ‘Soep uit iedere hoek’ op zaterdag 5 november bieden Utrechters hun lekkerste soep aan uit alle windstreken van de wereld. Kom gezellig mee-eten op een van de locaties in Overvecht.

Soep uit iedere hoek keert ieder jaar terug als heerlijk evenement, georganiseerd door DOCK Utrecht en Lekker Divers. Je proeft smaken uit de hele wereld, hoort de verhalen achter de gerechten en ontmoet tegelijkertijd je buurtgenoten. Voor €1,- eet je mee. In Overvecht geniet je van o.a. harrirasoep, rode linzensoep, pindasoep en knoflooksoep.

Soep uit iedere hoek in Overvecht

Hieronder zie je alle locaties in onze wijk waar je soep kunt eten. Iedereen is welkom om mee te eten, cultuur te proeven en natuurlijk deze locaties te ontdekken. Tijd: van 12.00 tot 14.00 uur.

Buurtcentrum De Dreef, Schooneggendreef 27c

Soep: Harrirasoep, Rode linzensoep, Perzische soep, Kikkererwten soep

Buurtcentrum De Jager, Teun de Jagerdreef 1

Soep: Harrirasoep, Pindasoep, Rode linzensoep

Buurtcentrum De Boog, Gambiadreef 60

Soep: Verrassingssoep | Re-foodsoep gemaakt door Buurtbuik.

Stichting Ons Utrecht (bij Panino Fresco), St. Maartendreef 1000

Soep: Knoflooksoep

Johannes in de Wijk (Johannescentrum), Moezeldreef 400

Soep: Pindasoep

Receptenboek

Wil je Soep uit iedere hoek thuis beleven of alvast in de stemming komen? Er is ook een Soep uit iedere hoek receptenboek. In 52 pagina’s delen Utrechters hun lekkerste recepten en leukste verhalen met je.

Kijk op de website van Lekker Divers voor de bestel-informatie.