60 Up Club in Overvecht: activiteiten met begeleiding voor ouderen

Bij de 60 Up Club in Overvecht zijn ouderen welkom voor allerlei activiteiten. Deze groep komt maandag t/m vrijdag bij elkaar in een gezellige huiskamer in het gebouw van WIJ 3.0 Ghanaplein (Ghanadreef 2). De 60 Up Club biedt dagbesteding voor ouderen met een psychische kwetsbaarheid.

Dagelijkse activiteiten

Bij deze ouderengroep staat levenservaring en gedeeld plezier centraal. In een ongedwongen, gezellige sfeer zijn er allerlei sociale, creatieve en beweegactiviteiten. De eigen interesses en voorkeuren van deelnemers zijn daarin de leidraad. Deelnemers doen mee voor sociaal contact en ontspanning en voor het behoud van structuur en zelfstandigheid. Er is altijd een activiteitenbegeleider aanwezig, die is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met een psychiatrische problematiek.

Voorbeelden van activiteiten zijn: schilderen, hout bewerken, met speksteen of textiel werken, sieraden maken, tuinieren, computers beter leren gebruiken en bewegen. Tussen de middag is er een gezamenlijke lunch. Deelnemers kunnen daarnaast aansluiten bij een van de vele andere activiteiten in het gebouw van Ghanaplein, zoals die van de creatieve groep Ghana Actief of van Digiwijs 3.0 (cursussen in digitale vaardigheden).

Meer informatie

De 60 Up Club is een activiteit van WIJ 3.0. Heb je interesse of ken je iemand die mee zou willen doen? Voor deelname is een verwijzing van het Buurtteam nodig. Op de website van WIJ 3.0 vind je contactinformatie voor het stellen van vragen. Of vraag je contact bij het Buurtteam naar de mogelijkheden.

Iedereen is welkom om een afspraak te maken om eens te komen kijken.

60 Up Club

adres: Ghanaplein, Ghanadreef 2, 3564 EK in Utrecht
tijd: maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 15.00 uur
telefoon (Ghanaplein): 030 303 99 89
e-mail: info@wij30.nl