Bijeenkomst Alzheimer Trefpunt Zuilen & Overvecht 14 november

Een keer in de twee maanden organiseren vrijwilligers van de organisatie Alzheimer Nederland een zogenaamd ‘trefpunt’. Dit zijn bijeenkomsten speciaal voor mensen die op de een of andere manier met dementie in aanraking komen. De volgende meeting is op maandagavond 14 november bij Zorgtrecht, Prinses Irenelaan 14 in Utrecht (Zuilen).

Elke Trefpunt-avond heeft een gastspreker. Dit is iemand die veel weet van een thema rondom dementie. Zo zijn er avonden geweest over ‘onbegrepen gedrag bij mensen met dementie’ en ‘diagnose dementie, hoe nu verder?’ Net zo belangrijk is dat er ruimte is om ervaringen uit te wisselen en te bespreken waar iedereen tegenaan loopt als het gaat over dementie. Het is een avond voor partners, kinderen, mantelzorgers, buren, zorgprofessionals en alle andere belangstellenden. Wees van harte welkom!

Alzheimer Trefpunt op 14 november

Wanneer: Het volgende Trefpunt is op maandag 14 november. De inloop is vanaf 19.15 uur en de avond begint om 19.30 uur. Bij binnenkomst en in de pauze is er een kopje koffie, thee of fris.
Locatie: Zorgtrecht, Prinses Irenelaan 14, 3554 HE Utrecht.
Vragen: stuur een e-mail naar ac.zuilen@alzheimervrijwilligers.nl of bel Helma van ’t Land: 06-4150 9362.

NB: Ook in de andere wijken van Utrecht zijn regelmatig zulke meetings. Volg de facebookpagina Alzheimer Nederland – Gemeente Utrecht om daarvan op de hoogte te blijven.

Meer informatie

Eén op de vijf mensen krijgt dementie. Tegen deze hersenziekte is op dit moment nog geen medicijn beschikbaar. Daarom is er veel onderzoek nodig. Door meer onderzoek wil Alzheimer Nederland een toekomst zónder en een beter leven mét dementie dichterbij brengen.

Kijk op de website van Alzheimer Nederland voor informatie over bijvoorbeeld alle soorten dementie, voor meer activiteiten en informatie over het werk van deze organisatie.

Foto/tekst: Alzheimer Nederland