Doe mee: Natuurwerkdag Stadstuin Klopvaart zaterdag 5 november

Samen de tuin winterklaar maken. Op Stadstuin Klopvaart doen vrijwilligers dat al ruim 20 jaar, altijd op deze datum. Een mooie herfst-traditie dus. Kom je meehelpen? De Natuurwerkdag in Stadstuin Klopvaart is zaterdag 5 november van 13.00 tot 16.00 uur.

Meedoen – ook zonder groene vingers

Iedereen is van harte uitgenodigd om te helpen met het winterklaar maken van de stadstuin. Ook als je geen ervaring hebt met werken in het groen kun je lekker aan de slag. Het is een mooie manier om kennis te maken met het werken in de buitenlucht en om iets te doen voor de (stads)natuur in Utrecht. Het is heerlijk om samen in het groen bezig te zijn. Utrecht Natuurlijk zorgt voor wat lekkers in de pauze.

Het is nog niet bekend welke werkzaamheden er deze dag precies te doen zijn. Neem vooral contact op als je daar meer over wilt weten. In ieder geval krijg je een lekker actieve dag in de buitenlucht, dat is zeker.

Een mooie stadstuin waar leerlingen van basisscholen (tuin)lessen volgen, bewoners een ommetje maken, diverse bewonersgroepen en vrijwilligers lekker aan de slag gaan.

Aldo de Vries, locatieleider Stadstuin Klopvaart

Aanmelden

Wil je graag meehelpen? Schrijf je in via het aanmeldformulier op de website van de Natuurwerkdag.
Meer over de Natuurwerkdag vind je hier.

Natuurwerkdag op Stadstuin Klopvaart

Wanneer: zaterdag 5 november van 13.00 tot 16.00 uur
Waar: Stadstuin Klopvaart, Vancouverdreef 70 in Utrecht Overvecht
Bron: Utrecht Natuurlijk

logo Utrecht Natuurlijk