Circus Snor speelt 2 en 3 september bij Fort aan de Klop

In het weekend van 2 en 3 september komt Circus Snor in Overvecht spelen. Die dagen speelt het circus om 11.00 uur en 16.00 uur de nieuwste voorstelling Entrée op het forteiland van Fort aan de Klop. Als bezoeker mag je vóór de voorstelling en in de pauze zelf oefenen met de circusmaterialen, spelletjes spelen en jezelf verwonderen. Natuurlijk zijn er suikerspinnen en is er popcorn. Het programma duurt twee uur per voorstelling.

Genieten en zelf doen

Circus Snor is een gezellig en speels circus dat iedere zomer met een nieuwe voorstelling door Nederland reist. Tijdens ‘Entrée’ zie je de meest knappe kunsten. Je laat je verrassen en de artiesten moedigen je aan om ook zelf aan de slag te gaan. Want alleen kijken naar een voorstelling, daar doen ze niet aan bij Circus Snor. Voor de show en in de pauze kan iedereen zijn of haar innerlijke kind even los laten bij de Kinderkaravaan. Speel verschillende spelletjes, oefen circustrucjes of laat een snor zetten.

Over Circus Snor

Circus Snor reist van 10 juni t/m 24 september door heel Nederland met een knusse circustent en klassieke circuswagens. Naast acts van professionals krijgen artiesten in opleiding ook een kans om zich te laten zien. Tijdens de voorstelling Entrée geniet je van beroepskluns Berl, van Larissa die met vuur speelt en in de trapeze hangt, een act in de lucht en in een zogenaamd Rhönrad (een soort rad van hoepels) door de Amerikaanse Josephine en de Fransman Antoine met zijn toeren aan een Chinese paal. Circusdirecteur Jasper Riedeman staat in de piste als spreekstalmeester.

Bezoekersinformatie

Wanneer: zaterdag 2 en zondag 3 september, voorstellingen om 11.00 en 16.00 uur
Waar: Fort aan de Klop, 1e Polderweg 4 in Utrecht.
Tickets: € 14,- per persoon (t/m 2 jaar gratis), te koop via de website van Circus Snor.
Meer informatie: Fort aan de Klop