Fotografie als medicijn: nieuwe cursus In Beeld vanaf september

Heb je al een tijdje last van gezondheidsklachten, mentaal of fysiek? Dan is de cursus In Beeld van Stichting Blauwlicht misschien wat voor jou. Tijdens deze cursus in Overvecht ga je onderzoeken waar je energie én goede zin van krijgt. Je krijgt een fototoestel mee om met een frisse blik naar de wereld te kijken.

Tijdens de twaalf bijeenkomsten bespreken deelnemers samen de foto’s en is er aandacht voor elkaars verhalen. Heb je nooit of weinig foto’s gemaakt? Geen enkel probleem. Iedereen kan meedoen. Je krijgt een eenvoudig cameraatje mee met een duidelijke uitleg.

Doe je mee?

Je kunt je aanmelden via je contactpersoon bij het Buurtteam of het gezondheidscentrum. Deelname is kosteloos. Of kom eerst kennismaken op dinsdag 5 juli tussen 13.00 en 14.00 uur in buurthuis de Jager.

Over de cursus In Beeld

Waar: Buurthuis de Jager, Teun de Jagerdreef 1 in Overvecht
Wanneer: De volgende cursus start in september. Je kunt starten op donderdag 15 september of vrijdag 16 september.
Tijd: van 10.00 tot 12.30 uur
Er wordt rekening gehouden met eventuele coronamaatregelen.

Wil je meer informatie?

Neem dan contact op met Jacqueline Besemer van Stichting Blauwlicht. Zij geeft samen met Jeanne Klaassen de cursus. Mail Jacqueline of bel 06 222 40 249.

Wil je meer weten over hoe de cursus in elkaar zit? Bekijk het filmpje of lees de achtergrondinformatie in dit document.

Stichting Blauwlicht logo

Meer cultuurnieuws van Cultuur Platform Overvecht.