Catching Cultures Wijkfestival 6 maart in Overvecht

Er is volop cultuur in Overvecht het eerste weekend van maart. Want zondag 6 maart vindt het Catching Cultures Wijkfestival plaats bij ZIMIHC theater Stefanus. Met optredens van uiteenlopende artiesten, dans- en muziekworkshops en een gratis lunch met hapjes uit diverse culturen.

Cultuur uit de wijk

Het wijkfestival is bedacht om elkaar beter te leren kennen en vooral ook om al het moois uit Overvecht te kunnen laten zien en horen. En dat dus allemaal uit de wijk. Deze zondag geniet je van optredens van rapper en presentator J.A.E., kinderen van de Muziekroute Overvecht, Africa Safari, Anadolu THM Korusus, Kamerorkest Trajectum en natuurlijk het Catching Cultures Orchestra zelf!

Er zijn diverse gratis hapjes uit Ethiopië (Emy U), Marokko (Zorgzusters) en Indonesië (Buurtmaaltijden). Kinderen én volwassenen kunnen dans- en percussieworkshops volgen.

Aurora Voorjaarsfeest 27 maart

Alvast voor in je agenda: Zondag 27 maart is het tijd voor het Aurora Voorjaarsfeest, van 10.00 tot 17.00 uur bij ZIMIHC theater Stefanus in Overvecht. Kom koopjes scoren op de rommelmarkt, genieten van circustheater Fabuloka, meedoen met verschillende workshops, dansen en luisteren naar muziekoptredens. Ook hier de lekkerste hapjes uit alle windstreken.

Catching Cultures Wijkfestival

Wanneer: zondag 6 maart van 12.30 tot 17.30 uur
Waar: ZIMIHC theater Stefanus, Braziliëdreef 2 in Utrecht
Toegang: gratis
Bron: ZIMIHC

Meer nieuws van Cultuur Platform Overvecht