Aurora Nieuwjaarsfeest zondag 2 januari bij ZIMIHC

Op zondag 2 januari vieren we het Aurora Nieuwjaarsfeest in en om ZIMIHC theater Stefanus, voor en door bewoners uit Overvecht. Kom samen genieten van een wonderlijke wintermiddag in en om het theater.

Buiten: winters wonderland

Een dag na Nieuwjaar mag je je samen met andere bewoners onderdompelen in een winters wonderland. Geniet van warme chocolademelk, lichtjes en vooral veel gezelligheid. Het Aurora Nieuwjaarsfeest is voor iedereen, van jong tot oud!

ZIMIHC theater Stefanus is het decor voor een hele middag muziek, creativiteit en lekkere lokale hapjes. In en om het gebouw is er van alles te beleven. Buiten word je warm gehouden door vuurkorven, waar in grote ketels warme chocolademelk en glühwein worden bereid.

Binnen in het theater

In de theaterzaal zijn er optredens van groepen uit Overvecht. Op De Binnenplaats (de foyer) kun je allerlei toffe activiteiten doen. Altijd al willen leren hoe je een zeefdruk maakt of wil je een henna tattoo laten zetten? Dat kan deze middag!

Aurora Nieuwjaarsfeest

Wat: Nieuwjaarsfeest bij ZIMIHC theater Stefanus
Wanneer: zondag 2 januari van 13.00 tot 18.00 uur
Waar: ZIMIHC theater Stefanus, Braziliëdreef 2, 3563 CK Utrecht
Toegang is gratis
Bron en meer info: ZIMIHC

Meer cultuur vind je bij Cultuur Platform Overvecht.