Speel mee met Catching Cultures Orchestra 14 februari bij ZIMIHC

Heb je altijd al eens mee willen spelen met Catching Culture Orchestra? Of ben je gewoon benieuwd hoe een repetitie eraan toe gaat? Dan is dit je kans. Op maandag 14 februari organiseert Catching Cultures Orchestra namelijk een openbare meespeel-repetitie, in het kader van het programma ‘Buurten Over Grenzen’.

Samen muziek maken

Alle niveaus mogen meedoen, het gaat erom dat we gewoon lekker muziek gaan maken. Er wordt gezorgd voor de bladmuziek en akkoordenschema’s en je kunt je eigen instrument meenemen. Als je zelf een stuk in gedachten hebt dat je graag met ons zou willen proberen, laat het vooral weten! Ook als je geen ‘muzikant’ bent, ben je van harte welkom om mee te luisteren onder het genot van een drankje en wat lekkers.

Valentijnsdag: liefdesliedjes

Maandag 14 februari is het natuurlijk ook Valentijnsdag! Natuurlijk laten we deze dag niet zomaar voorbij gaan. Het orkest speelt deze avond ook mooie liefdesliedjes. De perfecte gelegenheid om je geliefde mee te nemen. Wie weet komen jullie toch in de verleiding om een stukje mee te zingen of zelfs te spelen…

Het Catching Cultures Orchestra

Catching Cultures Orchestra verbindt mensen door muziek. Zij geven de muziek die vluchtelingen hebben meegenomen vanuit hun land een plek in de Nederlandse samenleving. Ze hebben een orkest en organiseren festivals, workshops en jamsessies in AZC’s en de Utrechtse wijken Overvecht en West.

Over Buurten Over Grenzen

Vier verschillende Overvechtse groepen organiseren elke maand een eigen evenement dat in het teken staat van de eigen cultuur. Het idee achter Buurten over Grenzen is het behouden van de muziek- en (eet)cultuur uit verschillende landen. Ook de overdracht van de verschillende culturen naar een nieuwe generatie en buren is belangrijk. We nodigen iedereen van harte uit hun muziek en cultuur met ze te delen in een gezellige huiskamersfeer!

Informatie

Wanneer: maandag 14 februari 2022
Tijd: van 19.00 tot 22.00 uur
Waar: ZIMIHC theater Stefanus, Braziliëdreef 2 in Utrecht
Toegang is gratis.
Let op: Vanwege de controle van het coronatoegangsbewijs vraagt ZIMIHC je om 15 a 30 minuten eerder te komen.

Meer kunst en cultuur van Cultuur Platform Overvecht