Movie night bij BOKS tijdens Nederlands Film Festival 28 september

Van 24 september t/m 2 oktober is het Nederlands Film Festival in Utrecht. Natuurlijk is er in de binnenstad veel te doen, maar het NFF gaat ook de wijken in. Op 28 september kun je bij BOKS Jongerencultuurhuis in Overvecht de film ‘I don’t wanna dance’ zien.

BOKS: voor en door jongeren

BOKS is een gemeen­schap waar jonge makers zich ontwikkelen. BOKS stim­uleert samen­werking en uitwisselingen tussen jongeren en organisaties. In hun nieuwe cultu­urhuis aan de Scharlakendreef in Overvecht kun je de film I don’t wanna dance zien, met na afloop een Q&A.

Film I don’t wanna dance

De film gaat over de dertien­jarige Joey die bij zijn tante woont, omdat zijn moeder niet meer voor hem kan zorgen. Wanneer zijn moeder de voogdij over Joey en zijn broer krijgt, moet Joey snel beslissen of hij bij haar wil gaan wonen. Moet hij voor zijn eigen welzijn kiezen, of alles op alles zetten om samen met haar een nieuw leven op te bouwen?

Informatie

Wanneer: dinsdag 28 september, inloop vanaf 19.00 uur, start om 19.30 uur.
Waar: BOKS Jongerencultuurhuis, Scharlakendreef 3 in Utrecht Overvecht
Kaartjes: toegang is gratis, reserveer wel je kaartje via de NFF website.