ZIMIHC en Steck organiseren Wintergloed Cultuurproeverij 18/19 december

December is dé maand voor lichtjes en gezelligheid. Daarom organiseren tuincentrum Steck en ZIMIHC theater Stefanus de Wintergloed Cultuurproeverij in het weekend van 18/19 december. Bij tuincentrum Steck geniet je van muziekoptredens en hapjes en drankjes uit verschillende windstreken. Er is warme chocomelk om je mee op te warmen, vuurkorven en natuurlijk lekkere glühwein. Toegang is gratis.

ZIMIHC cultuurprogramma

Zaterdag 18 december geniet je van live-optredens van Blovi Saxofoonkwartet, Ierse muziek van Aart Dersjant en het koor Studio Voices zingt de sterren van de hemel. Kinderen kunnen aanschuiven bij een workshop kerstballen versieren of origami vouwen.

Programma zaterdag (o.v.)

  • 12.45 uur: Blovi Saxofoonkwartet
  • 14.00 uur: Aart Dersjant, trio Ierse muziek
  • 15.30 uur Koor Studio Voices

Zondag 19 december luister je naar de verhalen van Ineke de Jongh, geniet je van de drums van North African Jam, de swingende band Matching Socks en de gouden keeltjes van dameskoor LadyLa. Ook vandaag zijn er workshops kerstballen versieren en origami vouwen.

Programma zondag (o.v.)

  • 12.45 uur: Matching Socks
  • 14.00 uur: Koor LadyLa
  • 15.30 uur: North African Jam

Wintersferen bij Steck

Tuincentrum Steck heeft de traditionele kerstshow vervangen door Wintergloed: een natuur-inclusieve, winterse viering met feest, licht en leven in de hoofdrol. Steck wil hiermee de aandacht verleggen van consumeren naar de verbinding zoeken tussen mens en natuur. De winkel is tijdens de feestdagen feestelijk en winters aangekleed. Je vindt er duurzame kerstbomen, ballen en slingers en waar mogelijk duurzaam verantwoorde cadeaus en kerstdecoratie. Ook buiten zijn er kraampjes waar je voor cadeautjes terecht kan.

Bij Steck kun je een kerstboom huren of adopteren.

Wintergloed Cultuurproeverij

Wanneer: zaterdag 18 en zondag 19 december 2021 van 12.00 tot 17.00 uur
Waar: Tuincentrum Steck, Gageldijk 3, 3566 ME in Utrecht Overvecht
Toegang is gratis
Bron en meer info: Steck Utrecht

Meer cultuur in Overvecht vind je bij Cultuur Platform Overvecht.