Enik Recovery College Overvecht start nieuw programma in januari

Enik Recovery College in Overvecht start op maandag 3 januari 2022 met een inspirerend nieuw programma. De herstelacademie is een omgeving voor mensen die persoonlijk ervaring hebben met psychische problemen en herstel.

Activiteiten met ervaringsgenoten

Er zijn volop activiteiten, workshops, introducties en werkgroepen. Ontwikkeld door mensen die zelf hebben ondervonden wat helpt en dit graag verder onderzoeken met ervaringsgenoten (peers). Nieuw in dit programma zijn o.a. Introductie voor Jongeren, Omgaan met stress, Bevrijding van trauma, Alles goed? | Open over depressie, Magical Movements Dance Class, De weg naar zelfcompassie, Herstellen is (g)een kunst en Budo naar balans.

Over Enik Recovery College

Enik is een herstelacademie van de organisatie Lister, een plek voor mensen die persoonlijk ervaring hebben met een psychische kwetsbaarheid, trauma of verslaving, en die willen werken aan hun verdere herstel. De academie wordt 100 % gerund door ervaringsdeskundigen. Enik heeft locaties in de wijken Overvecht, Hoograven en Leidsche Rijn en in omliggende gemeenten. Iedereen die wil werken aan zijn of haar herstel is van harte welkom.

Informatie

Het programma is te bekijken op de website van Enik.
Inschrijven: schrijf je online in vanaf 31 december 2021.
Adres: Neckardreef 12, 3562 CN in Utrecht Overvecht.

Foto: Elizabeth Wattimena

Meer nieuws over zorg en welzijn in Overvecht