Mode-atelier en hair & visagie bij BOKS Jongerencultuurhuis

BOKS Jongerencultuurhuis is een plek in Overvecht voor en door jonge makers. In het cultuurhuis aan de Scharlakendreef 3 ontdek je waar je creatieve talent ligt en krijg je alle ruimte om dat talent te ontwikkelen. Sinds kort zijn er nieuwe activiteiten bij BOKS in Overvecht: Hair & Visagie en het BOKS Mode Atelier.

BOKS Mode Atelier: zelf kleding maken

Op donderdagen kun je bij BOKS Mode Atelier leren hoe je kleding maakt en werken aan je eigen kledinglijn. Van 16.00 tot 18.00 uur is er een groep speciaal voor kinderen. Tussen 19.00 en 21.00 uur is het ladies only. Deelname aan deze activiteit is gratis.

Workshops Hair & Visagie

Vanaf 20 oktober zijn er op woensdagen workshops Hair & Visagie (ladies only). Styliste Loubna leert je alles wat je nodig hebt om een goede styliste te worden op het gebied van haar en visagie. De workshops zijn tussen 17.00 en 18.30 uur. Opgeven kan door Loubna te appen op 06 388 49 164.

Meer van BOKS

Er gebeurt nog veel meer bij BOKS Jongerencultuurhuis in Overvecht. Van filmavonden en (heel veel) muziek tot theater en individuele sessies die je kunt boeken bij een professionele cultuurcoach.

Hou voor meer informatie, foto’s en vlogs de socials van BOKS in de gaten: Facebook en Instagram.
Of kijk op de website van BOKS Jongerencultuurhuis in Overvecht, waar je sessies en workshops kunt reserveren.

Adres: BOKS Jongerencultuurhuis, Scharlakendreef 3 in Utrecht Overvecht.

Meer cultuur in Overvecht vind je bij Cultuur Platform Overvecht.