Appeltaartconcert bij ZIMIHC woensdag 29 september

Ook dit najaar kun je weer genieten van de Stefanus Appeltaartconcerten, gespeeld door Michiel Holtrop samen met leden van Het Nederlands Philharmonisch Orkest. Voor of achteraf is er koffie en natuurlijk appeltaart! Reserveer een plekje, want deze concerten zijn populair!

Ravel en Debussy

Op woensdag 29 september staan Ravel en Debussy op het programma, met musici van het Nederlands Philharmonisch Orkest. Maurice Ravel kent (bijna) iedereen wel van zijn Boléro. Dat is een knap stuk, maar dat spelen de muzikanten vandaag dus niet! Want Ravels ‘Introduction & Allegro’ voor harp & strijkers is veel interessanter. Verder hoor je prachtige muziek van Claude Debussy. Onder andere zijn Prélude à l’après-midi d’un faune in de bewerking voor septet.

Muziek

De muziek van dit Appeltaartconcert wordt gespeeld door muzikanten Sandrine Chatron (harp), Hanspeter Spannring (dwarsfluit), Rick Huls (klarinet), Tessa Badenhoop (viool), Camille Joubert (viool), Michiel Holtrop (altviool) en Atie Aarts (cello).

Reserveer je kaartje

Kaartjes zijn gratis, maar je moet ze wel reserveren via de website van Appeltaartconcerten of halen bij Versshop ‘t Kaasvat in Winkelcentrum de Klop of bij ZIMIHC theater Stefanus op de ochtend van het concert. Vol is vol!

Let op: wie het kan missen, kan ook een kaartje kopen a €3,- per stuk. Een vrijwillige bijdrage geven aan de uitgang stelt de organisatie ook op prijs!

Wanneer: woensdag 29 september van 10.30 tot 12.00 uur
Waar: ZIMIHC theater Stefanus, Braziliëdreef 2 in Utrecht Overvecht
Bron: ZIMIHC

Foto: Ronald Knapp