Revive: Vertelvoorstelling Should Would Could DID

Zondagmiddag 7 november kun je genieten van een vertelvoorstelling van Revive. In ‘Should Would Could DID’ vertellen vier prachtvrouwen hun doortastende, inspirerende en vooral zeer persoonlijke verhalen.

Het zijn allemaal verhalen vol bezieling, bewogenheid en kracht. Ze worden persoonlijk gespeeld door Rabeiah Ben Mokhtar, Faiza Ben Salah, Ike Amanatkhan en Bouchra Lahrech. De vertelvoorstelling gaat over de mogelijkheden die ons pad kruisen, ook als het leven flink tegenzit. We zien die mogelijkheden misschien niet (direct), laat staan dat we ze (direct) grijpen. In de verhalen van deze prachtvrouwen hoor, zie en voel je twijfels, onzekerheid, maar ook hoop, gratie en vastberadenheid. Met als gevolg: bloei, revive.

Speciaal voor vrouwen

Deze voorstelling is speciaal voor vrouwen die zichzelf graag door ontwikkelen, empoweren en zich graag laten inspireren. Toegankelijk voor ladies only!

De voorstelling start om 14.00 uur. Inloop is vanaf 13.30 uur. Vanwege de controle van het coronatoegangsbewijs vragen we je om 15 tot 30 minuten eerder te komen. Als de deur van de zaal gesloten is, kan helaas niemand meer naar binnen om de rust in de zaal en de voorstelling niet te verstoren. Wees dus op tijd aanwezig!

Datum/tijd: zondag 7 november van 13.30 tot 16.00 uur
Waar: ZIMIHC theater Stefanus, Braziliëdreef 2 in Utrecht Overvecht.
Tickets kosten €15 en zijn hier online te bestellen.

Bron: ZIMIHC