ZIMIHC theater Stefanus kijkt positief naar de toekomst

Geef je mening over programmering ZIMIHC en win kaartjes

Kunst en cultuur zijn enorm belangrijk, zeker in moeilijke tijden. Het gaat om troost, verbinding, samen iets moois of bijzonders meemaken en gedeeld plezier. Ook in deze onzekere periode blijft ZIMIHC theater Stefanus met een positieve blik naar de toekomst kijken: op zoek naar wat wél kan en mag, op een veilige en prettige manier voor bezoekers en artiesten.

ZIMIHC: plek voor grote én kleine programmering

De grote theaterzaal biedt genoeg plek voor bijvoorbeeld bijeenkomsten en repetities, maar juist de gezellige foyer is een geschikte plek om samen te komen voor kleinschalige programmering. Denk bijvoorbeeld aan de Lunchpauzeconcerten die hier eerder georganiseerd zijn. De foyer is licht en naar eigen wens aan te kleden, waardoor het mogelijk is om een intieme sfeer te krijgen terwijl de ruimte coronaproof ingedeeld is.

Een goed voorbeeld van deze nieuwe vorm van programmeren zijn de Één-op-één sessies. Die vonden afgelopen zomer voor het eerst plaats en zullen in februari opnieuw plaatsvinden. Bij de één-op-één sessies loopt er een route door het hele theater, met in iedere ruimte een privévoorstelling: comedy, dans, poëzie, singer/songwritersmuziek, speciaal voor jou alleen of samen met je gezin. 

Win een gratis kaartje

ZIMIHC is benieuwd naar wat jullie graag (zouden willen) zien in ZIMIHC theater Stefanus. Daarom hebben ze een aantal vragen opgesteld waarmee jullie een beter beeld kunnen geven van wat de wensen zijn. Onder de deelnemers van deze korte enquête worden gratis kaartjes verloot voor de Één-op-één sessies in februari.

Beantwoord zes vragen

Je kunt de vragen beantwoorden door dit online (Google) vragenformulier in te vullen.  

Wil je meeloten voor de kaartjes voor de Één-op-één sessies op 5 februari 2021? Laat dan ook je e-mailadres achter. Vul het online formulier in of mail je antwoorden naar: PRstefanus@zimihc.nl

De agenda van ZIMIHC vind je op www.zimihc.nl/agenda