Herfstnummer van Dreefnieuws is verschenen

Heb je hem al gelezen? Sinds eind vorige week schuift er weer een verse Dreefnieuws je brievenbus in. Ons herfstnummer staat deze keer vol met mooie en hartverwarmende initiatieven. Denk aan de Ontdekhal, waar kinderen ontdekken hoe leuk techniek is. Of de nieuwe Buurtwinkel Overhoop in de Camera Obscurabuurt, de initiatieven JobHulpMaatje en SchuldHulpmaatje. Dat is echt Overvecht.

Natuurlijk hebben we portretten van Overvechters, deze keer Cor van Vulpen, Simon de Wilde, Sharon Onkenhout en René van IJperen, maak je kennis met wijkambassadeur Susan Casas Valle en met junior-wijkadviseur Annet Timmer (zij werkt voornamelijk in Overvecht Zuid in de buurten Taagdreef en Wolga/Donaudreef). Hou je van koken? Dan hebben we een heimwee-recept voor je en een recept voor een kleine portemonnee.

Verder in dit nummer

  • Jongerenwerkers van JoU
  • Gratis activiteiten op basisscholen in Overvecht
  • Aardgasvrij: kiezen voor duurzaamheid op lange termijn
  • Samen voor Overvecht: spelend samen de taal leren
  • Utrecht Veilig: wijkboa Jan Schuin met pensioen
  • Infographic: feiten over coronavaccinaties
  • Dreefstrip: Kidsclub, de leukste kinderclub van Overvecht

Lees Dreefnieuws online

Dreefnieuws krijg je in Overvecht gewoon in je brievenbus bezorgd, je kunt Dreefnieuws afhalen op de bekende adressen (Wijkbureau, Bibliotheek, buurtcentra, etc) of online lezen via ISSUU.