DOK 030: aanleghaven voor ondernemers in Overvecht

DOK 030 is de ‘aanlegplek’ voor ondernemende mensen in Overvecht en omgeving. In hun pand aan de Pretoriadreef biedt DOK allerlei mogelijkheden en faciliteiten, maar vooral hulp en ondersteuning aan startende ondernemers. Reden voor camera-journalist Jeremy Flohr om voor Samen voor Overvecht in hun pand aan de Pretoriadreef in hartje Overvecht te filmen.

DOK 030 helpt startende ondernemers

In DOK 030 werken ondernemers samen. Zij ontwikkelen projecten en initiatieven zodat mensen weer de mogelijkheid hebben om te werken aan eigen toekomst en carrière. Dit kan door het volgen van een opleiding met baangarantie, het starten van een eigen bedrijf vanuit een uitkeringssituatie, het vinden van een stage. Ook voor ondernemers die al een tijdje bezig is, heeft ze veel te bieden.

DOK 030 is partner van de gemeente Utrecht binnen de wijkaanpak Samen voor Overvecht. Zij draagt bij aan ambities op de thema’s ondernemerschap, werkgelegenheid en onderwijs.

Oprichter Abdel Harchaoui:

"Ik word er blij van als ik zie dat mensen uiteindelijk een volgende stap kunnen maken in hun carrière, in hun toekomst."

Videoserie Samen voor Overvecht

Er gebeuren veel mooie dingen in Overvecht. Daarom gaan camjo’s zoals Jeremy Flohr de wijk in om verhalen zichtbaar te maken. Deze video is tot stand gekomen in het kader van de wijkaanpak Samen voor Overvecht.

Video productie: Jeremy Flohr van Yellow Bird Projects.

Dé aanlegplek voor ondernemende mensen in Overvecht

Meer informatie

Wil je meer informatie? Kijk op hun website of kom langs op de Pretoriadreef nummer 88 in Utrecht.