Workshop over werkplezier bij Voortuin Netwerk

Donderdag 27 januari komt het Voortuin Netwerk weer bij elkaar, het netwerk voor ondernemers en zelfstandigen in Utrecht Noordoost en Overvecht. Met deze keer een workshop over werkplezier, gegeven door Doortje ’t Hart.

Werkplezier vergroten

Hoe zit het met jouw werkplezier? Krijg je nog voldoende energie uit je werk of neemt de werkdruk of stress over de corona-maatregelen de overhand? In deze workshop onderzoeken we wat werkplezier voor jou is en hoe je dat kunt vergroten. Je krijgt vijf handvaten die je kunnen helpen om minder werkdruk en meer werkplezier te ervaren, ook in deze rare tijd. Tijdens de workshop ga je actief aan de slag. Ook doe je inspiratie op bij andere deelnemers.

De workshop wordt gegeven door Doortje ’t Hart. Doortje is facilitator, teamcoach én als trainer werkplezier aangesloten bij 5 Sterren Werkplezier. Meer informatie over Doortje vind je op haar website.

Programma

19.45 – 20.00 uur: ontvangst en technische checks
20.00 – 21.00 uur: interactieve workshop, ook in breakout rooms
21.00 – 22.00 uur: napraten en borrelen
Na afloop van de workshop is er een digitale borrel. Je krijgt hiervoor als deelnemer een fijn borrelpakket.

Voortuin Netwerk

Voor leden van het Voortuin Netwerk is deze avond gratis. Niet-leden kunnen voor €12,50 euro komen kennismaken. Hiervoor mag je meedoen aan de avond.

Aanmelden

Wil je erbij zijn? Meld je dan vóór 20 januari aan via het online aanmeldformulier. En vraag ook gerust andere ondernemers. Hoe meer leden, hoe meer er te netwerken valt.

Bron en meer informatie: Voortuin Netwerk.