Nieuwe ontwikkelwerkplaats voor jongeren in Overvecht: 03Office zoekt projectleider

Er komt een nieuwe ‘Ontwikkelwerkplaats’ voor jongeren in Overvecht: 03Office. Het initiatief vestigt zich in het pand van Nutrecht aan de Mississippidreef op bedrijventerrein Nieuw Overvecht. 03Office is ontstaan op initiatief van jongeren uit Overvecht. Het is een fysieke plek in de wijk waar jongeren samen aan hun toekomst werken, met ondersteuning van professionals.

Voor de begeleiding van de jongeren zoekt 03Office een Projectleider (32 uur per week).

Ambitie uit wijkaanpak Samen voor Overvecht

In de wijkaanpak Samen voor Overvecht is ‘Perspectief voor de jeugd versterken’ een van de belangrijke ambities. De start van 03Office is een invulling van die ambitie. Jongeren uit onze wijk gaven zelf aan dat zij graag een eigen plek hebben om samen en met ondersteuning aan hun toekomst te werken. Veel jongvolwassenen in Overvecht hebben het talent en de motivatie, maar vinden moeilijk hun weg wat betreft werk, opleiding en ondernemen. Aan de andere kant is de vraag naar gemotiveerde werknemers groot.

Ontwikkelcentrum voor jongeren

In het ontwikkelcentrum zullen workshops, trainingen en voorlichting worden gegeven. Jongeren krijgen er ook ruimte om te werken aan hun CV of sollicitatiebrief. Op de begane grond van het pand komen twaalf bedrijfsruimtes voor jonge ondernemers die met begeleiding een bedrijf starten. In het eerste kwartaal van 2022 gaat 03Office daadwerkelijk van start.

Vacature: projectleider 03Office

Voor de begeleiding van jongeren zoekt o3Office een nieuwe projectleider (32 uur per week). Voor deze functie heb je affiniteit met jongeren die zich willen ontwikkelen en daarbij ondersteuning nodig hebben. Je bent sociaal vaardig, een verbinder, ondernemend, sterk in organiseren, een denker én doener.

Mocht je hier interesse in hebben: Reageer dan vóór 5 januari 2022 op de vacature en mail daarvoor naar Marco van den Berg. De gehele vacaturetekst lees je in deze PDF.