Een dag feest in Overvecht tijdens Buurtcamping Park de Gagel 17 juli

Er komt een mooi feestje aan in Park de Gagel waar je bij moet zijn! Op zaterdag 17 juli van 12.00 tot 20.00 uur kun je een dag op vakantie in eigen park, op De Buurtcamping Park De Gagel in Utrecht Overvecht.

De buurtcamping is deze keer zonder overnachting, maar mét een heel tof programma vol muziek, dans, workshops, sport- en spel. Natuurlijk is er ook weer een BBQ, kampvuur en ’s avonds silent disco! Toegang is gratis!

Er zijn Buurtcampings door heel Nederland te vinden. Overal ontmoeten buurtbewoners elkaar in een leuke, ontspannen vakantie- en festivalsfeer.

Wil jij helpen? 

Er zijn nog vrijwilligers nodig, dus vind je het leuk om te DJ’en, helpen met lampjes ophangen, kids te schminken, te BBQ’en of het kampvuur goed op te stoken? Mail dan even naar parkdegagel@debuurtcamping.nl

Dit kun je zoal doen als vrijwilliger: 

– Optreden (muziek / dans etc.);
– Een activiteit organiseren;
– Barbeque-master te zijn;
– Helpen met aankleding, op- en afbouw;
– Sfeerbeheer / aanspreekpunt zijn.

Of wil je met jouw organisatie op een andere manier meedoen?
Neem dan vooral contact op via parkdegagel@debuurtcamping.nl 

Over de Buurtcamping

Elk jaar gaan buurtbewoners in heel Nederland op vakantie in hun eigen park. Meestal meerdere dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door allerlei mensen uit de buurt: van yuppen tot daklozen, van muurbloempjes tot druktemakers en van zuigelingen tot senioren. Allemaal vol positieve energie gezellig samen. Deze ontmoetingen zorgen voor inspiratie, vriendschappen, zelfvertrouwen, samenwerking en voor een thuisgevoel in de buurt. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken.

Informatie

Op de hoogte blijven? Volg Buurtcamping Park de Gagel op Facebook.
Weten wat De Buurtcamping eigenlijk is? Check de landelijke website.

Dit was de Buurtcamping Park de Gagel in 2019 (video U in de Wijk)