De Buurtcamping Overvecht in Park de Gagel is terug deze zomer!

Reserveer nu je plekje op de Buurtcamping van vrijdag 19 t/m zondag 21 juli

We hebben weer een Buurtcamping in Overvecht dit jaar! De vrijwilligers van De Buurtcamping zullen Park de Gagel in het weekend van vrijdag 19 t/m zondag 21 juli omtoveren tot een toffe camping. Je kunt nu je plekje reserveren of je aanmelden als vrijwilliger om te helpen met de organisatie. 

Volop activiteiten op de camping

Dit jaar zetten buurtbewoners hun tentjes op het gras van Park de Gagel in Utrecht Overvecht, geheel georganiseerd voor en door de buurt. De Buurtcamping is er voor jong en oud, ook voor de mensen die niet van kamperen houden. Op het programma staan tal van leuke activiteiten, zoals een grote BBQ en allerlei kunst, theater en muziek. Vrijdagavond is er bijvoorbeeld een Surinaamse avondmaaltijd, een les Bodybalance, een campingbioscoop, kampvuur en muziek. Zaterdag staat er een gladde zeepbaan op de camping, kun je meedoen aan een theaterworkshop, rondleidingen door de Voedseltuin en Stadsboerderij Gagelsteede en ’s avonds een lekkere BBQ. 

Het programma is nog niet helemaal rond, maar je kunt de ontwikkelingen online volgen op de campingwebsite en nieuwtjes lezen op de Facebookpagina. Aanmelden voor een kampeerplek of contact opnemen voor als je een tof idee hebt voor het programma kan via e-mail. Of stuur een berichtje via de Facebookpagina van de camping.

“Dat de buurt naar buiten komt en met elkaar vakantie viert. Dat is een intense vorm van contact, samen leuke dingen beleven. Dit weekend bloeit het buitenleven in de buurt!” (Illias op de website van Buurtcamping Park de Gagel) 

Vrijwilligers gezocht

Geen Buurtcamping zonder vrijwilligers! De organisatie is daarom nog op zoek naar actieve en sociale buurtbewoners die mee willen helpen bij de organisatie van deze camping. Wat levert het je op? De Buurtcamping draagt bij aan een fijnere buurt, je leert je buren beter kennen en breidt je netwerk uit, maar bovenal is het een supertoffe vakantie voor iedereen.  

Informatie

Wil jij vrijwilliger worden, een plekje reserveren of heb je vragen? Stuur dan een mailtje parkdegagel@debuurtcamping.nl
Kijk ook eens op de website van de Buurtcamping. Daar vind je verhalen en foto’s van vorige edities.