De Buurtcamping is terug in Overvecht – 19 t/m 21 juli in Park de Gagel

Reserveer een plekje of help mee als vrijwilliger

De Buurtcamping: Een kampeerweekend midden in de stad! Op 19 t/m 21 juli 2019 voor de vijfde keer en dit jaar in maar liefst zes verschillende parken in Utrecht. Hartje zomer worden zes parken omgetoverd tot een echte camping. Een veld vol met kleurige tenten, een programma met sport, spel, kunst en cultuur en drie dagen met volop ruimte voor ontmoeting.  

Buurtcamping in Park de Gagel

Ook Park de Gagel in Utrecht Overvecht wordt omgetoverd tot Buurtcamping: In het weekend van 19 t/m 21 juli zetten we onze tentjes op in het gras van het park, georganiseerd voor, door en met de buurt. De Buurtcamping is er voor jong en oud, ook voor de mensen die niet van kamperen houden. Daarom gaan we bijvoorbeeld met z’n allen BBQ’en en is er een tof programma vol kunst, theater en muziek.

Vijf jaar Buurtcamping in Utrecht

Weet jij welk werk je buurvrouw doet? Wat de bijzondere hobby is van de buurman een paar huizen verderop? Welke sport de kinderen om de hoek heel goed in zijn? Leer ze beter kennen op de Buurtcamping! Al voor het 5e jaar op een rij organiseert de Buurtcamping samen met bewoners en ondernemers uit verschillende wijken een kampeerweekend. Buurtbewoners kunnen een campingplek reserveren en iedereen is welkom om drie dagen lang vakantie te komen vieren. Je kan meedoen aan alle activiteiten of rustig genieten en een praatje maken met iemand die je nog niet kent, want daar draait het allemaal om. 

Buurtbewoners bij elkaar brengen

Stichting de Buurtcamping wil door middel van het kampeerweekend bewoners uitnodigen om hun eigen buurt en buren beter te leren kennen. Na het weekend herken je elkaar op straat, begroet je elkaar vaker en ga je misschien wel een keer bij elkaar op de koffie. De Buurtcamping zorgt ervoor dat iedereen mee kan doen en de fantastische vrijheid van vakantie kan ervaren, ook als je op de kleintjes moet letten. Zo kunnen we samen zorgen voor een fijne en veilige leefomgeving en een trotse buurt! 

Meedoen als kampeerder en/of vrijwilliger?

Wil je een plekje reserveren, wil je meehelpen of heb je gewoon een leuk idee voor een activiteit? Kijk dan op de website van De Buurtcamping en meld je aan als vrijwilliger, reserveer een campingplek of doneer! Aanmelden kan door een mailtje sturen. Hou ook de Facebookpagina in de gaten voor updates! 

Dit was de Buurtcamping in Park de Gagel 2017