Zomerfeest in Park de Gagel vrijdag 13 juli

Ondanks dat er dit jaar géén buurtcamping is in Park de Gagel, is er vrijdag 13 juli wél een leuk zomerfeest. Kom genieten van een gratis en gezellig zomerfeest vol lekker eten en spelletjes. Van 14.00 tot 20.00 uur in Park de Gagel en Stadsboerderij Gagelsteede. 

We moeten helaas wachten voordat we weer kunnen kamperen in het park. Maar de mensen van De Buurtcamping Park de Gagel zitten niet stil! We gaan het begin van de zomervakantie vieren met een leuk feest. Wat je kunt verwachten? Een dag vol lekkere hapjes, leuke spelletjes, mooi muziek, bingo en héél veel gezelligheid. Het zomerfeest begint met tentjes en spelletjes bij Gagelsteede. Aan het einde van de middag is er een grote picknick in Park de Gagel!

Programma

Van 14.00 tot 17.00 uur bij Stadsboerderij Gagelsteede: pimp je pannenkoek, voorlezen en schminken, dieren voeren met Utrecht Natuurlijk, paard en wagen van De Stadskoetsier van Utrecht, spelletjes en de langste zeepbaan van Utrecht. 

Van 17.00 tot 20.00 in Park de Gagel: avond-picknick, bingo met mooie prijzen en natuurlijk volop muziek.  

Meehelpen?

De organisatie kan nog wel een handje gebruiken. Vind je het leuk om activiteiten te begeleiden, te helpen met eten, de aankleding van het feest? Stuur dan een berichtje via Facebook of via dit contactformulier

En wat is de Buurtcamping ook al weer? 

Voor wie De Buurtcamping niet kent: Bekijk dit filmpje over de Buurtcampings door heel Nederland. Zin om er zelf één te organiseren samen met buurtbewoners, volgend jaar? Stuur een mailtje voor meer info.